Τρίτη, Μαρτίου 15

Μαρία Σολωμού: «Είμαι κατά του γάμου» Γιατί οι μαλάκες Έλληνες μου δίνουν 1.800 ευρώ κάθε μήνα ως ανύπανδρη θυγατέρα ! Χαζή είμαι να κάνω γάμο, συζώ με αυτόν που θέλω έχω κάνει και παιδί, αλλά είμαι ανύπανδρη...κόρη !

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΥΠΑΝΔΡΕΣ ΚΟΡΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;
Μαρία Σολωμού: «Είμαι κατά του γάμου»

Για το αν σκέφτεται να παντρευτεί τον Πάνο Μουζουράκη μίλησε η Μαρία Σολωμού. «Όχι, καλέ. Δεν υπήρξε ποτέ αυτό στη ζωή μου. Όταν ήμουν μικρούλα, δεν με φαντάστηκα ποτέ να παντρεύομαι. Είμαι κατά του γάμου. Αυτό με κυνηγάει από τον Μάριο Αθανασίου. Ποτέ δεν είχα σκοπό να παντρευτώ και ψυχολογικά μου δημιουργεί ένα θεματάκι. Δεν με νοιάζει να παντρευτώ για το πάρτι» είπε στο Secret η ηθοποιός.Είσαι αυστηρή μάνα;

«Κοίτα, κάνουμε συμφωνίες, θα κάνεις αυτό, αν γίνει το άλλο και έτσι τα βρίσκουμε. Είμαι αυστηρή όπου χρειάζεται. Αν το παιδί μου ζητήσει κάτι που είναι εκτός προγράμματος, θα πρέπει και αυτό να κάνει κάτι για να δεχτώ να γίνει. Κάνουμε ανταλλαγές και κάπως έτσι τα βρίσκουμε. Έχω βάλει μερικά όρια όσο μπορώ να βάζω όρια».

Πώς έχεις διατηρήσει τόσο καλή σχέση με τον Μάριο Αθανασίου;

«Ευτυχώς αυτό μας πέτυχε, Παναγιά μου. Στην αρχή δεν ήταν εύκολο, αλλά μετά από ένα χρονικό διάστημα συνειδητοποιήσαμε ότι θα πρέπει να είμαστε καλά για πάντα, διότι το παιδί δεν πρέπει να σε βλέπει μαλωμένο με τον άλλο».