Τρίτη, Μαρτίου 15

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για την εκδήλωση ενάντια στην Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας και την μετατροπή της σε απέραντο Hot Spot

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση στις 24 Μαρτίου 6μμ (παραμονή της εθνικής παλιγγενεσίας), 6 μμ, στην Θεσσαλονίκη, ΕΝΑΝΤΙΑ στην Ισλαμοποίηση της πατρίδας μας και την μετατροπή της σε απέραντο Hot Spo...
,

  θα είναι ο αξιόλογος δημοσιογράφος, συγγραφέας, τουρκολόγος κ.Νίκος Χειλαδάκης. (και αρθρογράφος της ιστοσελίδας http://nikosxeiladakis.gr/ μέσω της οποίας
ενημερώνει καθημερινά με ειδήσεις και μεταφράσεις από τον Τουρκικό τύπο)

  Η πορεία θα ξεκινήσει από την γωνία Αγ.Δημητρίου - Λαγκαδά, θα κατευθυνθεί στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και θα καταλήξει στο Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης. Σας γνωστοποιούμε και την κεντρική αφίσα της εκδήλωσης:
Διαρκής ενημέρωση (καθώς και το κείμενο με το επίσημο κάλεσμα): http://ierosloxos2012.blogspot.gr/2016/03/hot-spot-2432016.html ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Ευχαριστούμε τα δεκάδες ενημερωτικά, πατριωτικά και ορθόδοξα ιστολόγια που πρόβαλαν ήδη το αρχικό κάλεσμα.
Παρακαλούμε κρατήστε σε συνεχή ενημέρωση τους αναγνώστες σας (αν θέλετε και τοποθετώντας την αφίσα και μόνιμο σύνδεσμο στην αρχική σας σελίδα).

  ΥΓ. Εκτός από τον διοργανωτή Ιερό Λόχο 2012, επτά ακόμη πατριωτικοί και ορθόδοξοι σύλλογοι ανακοίνωσαν ήδη ότι στηρίζουν την εκδήλωση.

 Όσοι ακόμη σύλλογοι επιθυμούν να συνδράμουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το εμαιλ ierosloxos12@gmail.com ή με το τηλέφωνο του Ιερού Λόχου 2012, 6977512188.