Κυριακή, Απριλίου 24

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!! Ισλαμοποίηση της Χώρας Δια Χειρός ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ‘ΧΑΣΤΟΥΚΙ’ ΑΥΤΟ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ‘ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ’! Ή ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ …’ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ’ !!!
Μουσουλμανική Τ Α Ν Α Λ Ι Α στους Ελληνες πολίτες, σε ότι αφορά το προσφυγικό: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ!) την ανέγερση ΑΜΕΣΑ(!), ένδεκα (5+6) ακόμα μικρών μουσουλμανικών πόλεων για τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες, με σχετική δήλωση του ΑΝΥΕΘΑ Δ.Βίτσα!


ΑΝΕΓΕΡΣΗ ...11 ΑΚΟΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!!2
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ...11 ΑΚΟΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!!3
Και ετοιμάζονται και …δεκάδες άλλες, σε ολόκληρη την Ελλάδα! (ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο δολοφονημένος Τούρκος πρόεδρος, ο ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ, ΠΡΙΝ ΤΟ ’90 ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ…)
Σε συνέχεια της εξαγγελίας, σήμερα Παρασκευή, ψηφίζεται και γίνεται νόμος στην Βουλή, η πληρωμή εργοσήμου και την έκδοση αδειών παραμονής, σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κι άλλες χώρες!
EPEISODIA STIN OMONOIA METAXI MAT KAI MOUSOULMANON POUDIAMARTIRONTAN GIA TIN TAINIA ME TON PROFITI MOAMETH/PHASMA/G.NIKOLAIDIS
EPEISODIA STIN OMONOIA METAXI MAT KAI MOUSOULMANON POUDIAMARTIRONTAN GIA TIN TAINIA ME TON PROFITI MOAMETH/PHASMA/G.NIKOLAIDIS
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ...11 ΑΚΟΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!!5
Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα, καθώς με την θέσπιση του εργοσήμου, χιλιάδες άλλοι ‘λάθρο’, θα έρθουν στην χώρα για …«νόμιμη» εργασία και θα χρειαστούν ΦΥΣΙΚΑ και άλλοι χώροι «φιλοξενίας»!!!
Οπως δήλωσε ο Δ.Βίτσας: «Διαμορφώνουμε πέντε καινούργια κέντρα φιλοξενίας και έχουμε μια πρόσκληση ενδιαφέροντος στον αέρα, που ολοκληρώνεται αύριο, όπου ζητάμε για ενοικίαση βιομηχανικούς χώρους, οι οποίοι δεν λειτουργούν και είναι κατάλληλοι για προσωρινά κέντρα φιλοξενίας.
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ...11 ΑΚΟΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!!6
Αυτή τη στιγμή έχουμε 3.500 θέσεις φιλοξενίας κενές στα υπάρχοντα κέντρα φιλοξενίας, ενώ στο Σκαραμαγκά θα κλείσουμε τη νέα φάση με την ολοκλήρωση της μεταφοράς των οικίσκων. Στον Ελαιώνα, διαμορφώνεται ένα καινούργιο κέντρο φιλοξενίας, το τρίτο.
Επίσης διαμορφώνονται διάφορα κέντρα φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα συζητήσουμε και με την Ύπατη Αρμοστεία, η οποία έχει ετοιμάσει ένα κέντρο φιλοξενίας, που πρέπει να μετατραπεί από κέντρο μετεγκαταστάσεως, σε κανονικό κέντρων φιλοξενίας Σύριων, αφού δεν έχει ακόμα ξεκινήσει η διαδικασία μετεγκαταστάσεως. Ήδη προετοιμάζουμε και άλλα έξι»!
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ...11 ΑΚΟΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!!7
Μάλιστα τόνισε ότι η κυβέρνηση ζητάει γι’αυτό το σκοπό, εγκατελειμμένους βιομηχανικούς χώρους!
Όσοι μιλούσαν και προειδοποιούσαν χρόνια τώρα, σαν «προφήτες», για το σχέδιο δημιουργίας στην Ελλάδα μας, μιας μεγάλης «Αποθήκης ψυχών», που ως στόχο θα είχε την δημιουργία «δεξαμενής» φτηνών εργαζομένων, για την εγχώρια ‘ελίτ’ και τις χώρες της ΕΕ, έπεσαν 1.000% ΜΕΣΑ!!!
Πριν τρεις μήνες άλλωστε, το ΔΝΤ σε έκθεσή του, καλούσε τις ευρωπαϊκές χώρες να λάβουν, προσωρινά, μέτρα έτσι ώστε οι πρόσφυγες, να πληρώνονται με λιγότερα χρήματα από τον κατώτατο μισθό που προβλέπεται σε κάθε χώρα!
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ...11 ΑΚΟΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!!8
Δηλαδή εν ολίγοις, προτείνει σε όλες τις χώρες, να εκμεταλεύονται τον όποιον δυστυχή του πλανήτη, που δεν έχει στον «ήλιο μοίρα», για να ρίξει το εργατικό κόστος παγκοσμίως, δημιουργώντας υπόνοιες (στους πιο αφελείς), ή και βεβαιότητες (στους πιο υποψισμένους) για τον λόγο, για τον οποίο προκαλούνται οι λαθρομεταναστευτικές ροές, τελικώς τόσο οργανωμένα από εμπόλεμες ζώνες, ή απλώς εξαθλιωμένα κράτη.
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ...11 ΑΚΟΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!!9
«Με την πληρωμή εργοσήμου, η κυβέρνηση δίνει άδειες παραμονής σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κι άλλες χώρες» κατήγγειλε ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης…
Η κυβέρνηση προχωρά σήμερα στην ψήφιση της υιοθετήσεως εργοσήμου για τους λαθρομετανάστες, που παράνομα βρίσκονται στην χώρα, νομιμοποιώντας έτσι την «μαύρη» εργασία.
Έντονη ήταν η παρέμβαση, του τέως υπουργού Εργασίας και βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Βρούτση στην εισήγηση του Μάκη Μπαλαούρα, για τη συγκεκριμένη ρύθμιση, η οποία εντάχθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Αναπτύξεως. (Μεταξύ μας, δεν το πάλεψε και πολύ «ορεξάτα» η νουδούλα, το θέμα, ούτε είχε τίποτε …»ζόρικα» αντανακλαστικά…)
«Πρόκειται ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, που προσβάλλει τους χιλιάδες ανέργους και ιδιαίτερα τη νεολαία της χώρας μας. Με την πληρωμή εργοσήμου, ουσιαστικά δίνει η κυβέρνηση άδειες παραμονής, σε χιλιάδες παράνομους μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κι άλλες χώρες» !
Με αυτή την ρύθμιση όμως, η κυβέρνηση «ανοίγει διάπλατα» την χώρα, για χιλιάδες ακόμα λαθρομετανάστες, να έρθουν για δουλειά στην Ελλάδα!
Ποιους θα αντικαταστήσουν; Μα φυσικά τους Έλληνες καθώς, θα απασχολούνται με μεροκάματα των 10 ευρώ, κάτι που σημαίνει, ότι ο «πετσοκομμένος» μισθός των Ελλήνων θα κατέβει κι άλλο, αναφέρει το ιστολόγιο ‘pronews’.
Φυσικά στον ΣΥΡΙΖΑ, το δικαιολογούν (ΘΡΑΣΟΣ, Ε;) λέγοντας, ότι με τη διάταξη αυτή, μπαίνει τέλος στην αδήλωτη εργασία στον αγροτικό τομέα, που σύμφωνα με εκτιμήσεις, υπολογίζεται σε 1 δισεκατομμύριο ευρώ…(«Ι.Κ.»)
http://aggaleto.blogspot.gr