Πέμπτη, Μαΐου 26

Beauty tips για να δείχνουμε νεότερες!

Όχι ότι έχουμε πρόβλημα με την ηλικία μας, α πα πα πα! Μην κοιτάς που κάθε φορά που μας ρωτάνε πόσο χρονών είμαστε -απαγορεύεται κανονικά- εμείς κάνουμε γρήγορους υπολογισμούς για να έχουμε έτοιμη και τη σωστή χρονολογία και να την αναφωνήσουμε στα καπάκια στην δεύτερη ερώτηση «Δηλαδή του πόσο είσαι;». Το κινητό σου δεν έχει
application αριθμομηχανή ρε φίλε ή παίζω σε κάνα τηλεπαιχνίδι ερωτήσεων και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Ποτέ δεν ρωτάνε την ηλικία σε μία γυναίκα και να τη ρωτήσουν δηλαδή, η απάντηση μας κάνει να πρωταγωνιστούμε στη λίστα «Τα 9 ψέμματα που όλες έχουν πει έστω και μία φορά στη ζωή τους!». Και δύο σου βάζω εγώ…
VBSKSJSS00
Το θέμα δεν είναι πόσο χρονών είσαι, το ζητούμενο της υπόθεσης είναι πόσο νιώθεις και σίγουρα δεν νιώθεις αυτό που είσαι! Για να βγει, όμως, όλο αυτό και προς τα έξω πρέπει να ακολουθήσεις μερικά beauty tips που θα σε κάνουν σίγουρα να δείχνεις νεότερη… Ξέρω, ξέρω δεν σε αφορά και πολύ το άρθρο, αλλά έτσι για την περιέργεια, ας τα γνωρίσουμε 🙂
  • Χαμογέλα! Το σημαντικότερο! Το χαμόγελο μας χαρίσει πολλά χρόνια όταν πρωταγωνιστεί στις καθημερινές μας συνήθειες. Χαμογέλα και μοίρασε γύρω σου αισιοδοξία και θετική ενέργεια
  • Πίνει καθημερινά 8 ποτήρια νερό την ημέρα! Το νερό σε γεμίζει ενέργεια και θρέφει την επιδερμίδα σου. Είναι ελιξήριο ζωής… πως να το κάνουμε!
  • Προτίμησε το φυσικό μακιγιάζ! Το υπερβολικό μακιγιάζ πάντα μας προσθέτει χρόνια, απέφυγε το και κινήσου σε φυσικούς τόνους αν θέλεις να κρύψεις τουλάχιστον μία πενταετία!
  • Προτίμησε σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά σου! Οι σκουρόχρωμοι τόνοι πάντα μας κάνουν να δείχνουμε νεότερες, ενώ το ξανθό προσθέτει αρκετά, είναι το άτιμο, όμως, εντυπωσιακό!
  • Απαραίτητη η καθημερινή περιποίηση του προσώπου! Καθάρισε κάθε βράδυ το πρόσωπο σου καλά και ενυδάτωνε το συνέχεια. Ποτέ μην κοιμηθείς χωρίς να αφαιρέσεις πρώτα όλο το μακιγιάζ και κάνε απολέπιση τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα.
  • Δώσε βάση στη διατροφή σου! Σταμάτα επιτέλους τα πιτόγυρα και βάλε λαχανικά, φρούτα και πολλές βιταμίνες στην καθημερινή σου διατροφή. Το δέρμα σου αμέσως θα αποκτήσει λάμψη και υγεία.
  • Άφησε τα φρύδια σου να μεγαλώσουν! Αποχωρίσου επιτέλους εκείνη την παλιομοδίτικη λεπτεπίλεπτη γραμμή και πες «ναι» στα παχιά φυσικά φρύδια!
  • Μην αμελείς τον ύπνο! Τουλάχιστον 8 ώρες το εικοσιτετράωρο πρέπει να ξεκουράζεσαι για να δείχνεις φρέσκια και λαμπερή!
  • Προτίμησε το κρύο νερό! Όσο κι αν σου αρέσει το καυτό αφρόλουτρο μετά τη δουλειά, φρόντισε το τελευταίο νερό που κάνεις στο σώμα σου να είναι με δροσερό νεράκι για να σφίξει το δέρμα και να τσιτώσει. Στο πρόσωπο χρησιμοποίησε μόνο κρύο νερό πρωί βράδυ.
  • Το αντηλιακό απαραίτητο! Ειδικά τώρα που έρχεται το καλοκαιράκι, αλλά και τις συννεφιασμένες ημέρες, να φοράς αντηλιακό ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να μη σπάσει το δέρμα. Ο ήλιος είναι καταστροφικός για την επιδερμίδα, μην το ξεχνάς αυτό!
Μετά από όλα αυτά… τα 5 χρονάκια τα έχουμε ήδη αποχαιρετήσει!

http://gynaikagiapanta.gr