Κυριακή, Ιουνίου 12

Αν υπάρξει Brexit, θα φύγει η Μεγάλη Βρετανία από την πλατεία Συντάγματος

grande bretagneΑίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως, αν η Βρετανία βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα φύγει το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» από την πλατεία Συντάγματος.
Δεν είναι δυνατόν να παραμένει η Μεγάλη Βρετανία στο Σύνταγμα, αν βγει η Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα, οπότε δεν μπορεί να έχει στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσάς της ένα ξενοδοχείο με το όνομα μιας χώρας, όπως η Βρετανία, που θα βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα ανήκει στον Τρίτο Κόσμο.

Η είδηση πως η Μεγάλη Βρετανία θα φύγει από το Σύνταγμα, αν βγει η Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει τρομοκρατήσει τους Βρετανούς πολίτες που σκέφτονται να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής της Βρετανίας, ώστε να μην υποστεί πλήγμα το γόητρο της πατρίδας τους.
Οι μενουμευρώπηδες ζητούν να μεταφερθεί το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στο Ζεφύρι, για να τιμωρηθούν οι Βρετανοί, αν ψηφίσουν υπέρ του Brexit.

Η Μεγάλη Βρετανία θα μεταφερθεί με έναν πολύ σύγχρονο τρόπο μεταφοράς κτιρίων -με ρόδες- που σου επιτρέπει να πάρεις ένα κτίριο από κάπου και να το πας όπου γουστάρεις.
Στη θέση του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία» στην πλατεία Συντάγματος θα χτιστεί νέο ξενοδοχείο με το όνομα «Βουλγαρία», αφού η Βουλγαρία -σε αντίθεση με την Βρετανία- είναι ευρωπαϊκή χώρα.
  pitsirikos.net