Παρασκευή, Ιουλίου 22

Ό,τι και να γίνει, είτε μπει η Τουρκία στην ΕΕ είτε όχι, είτε γίνει εμφύλιος είτε όχι, είτε όλα μείνουν ως έχουν σήμερα, θα καταλήξουμε να είμαστε μια εξαθλιωμένη μειονότητα δούλων στον τόπο μας! «ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ? 15 ΜΕ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ»


Σωστά φίλε Ανώνυμε 5:29, ο κίνδυνος που επισημαίνεις είναι υπαρκτός και μεγάλος, αλλά δεν χρειάζεται να γίνει εμφύλιος στην Τουρκία, όσο κι αν αυτό είναι πιθανό. 


Αρκεί μόνο να μπει η Τουρκία στην Ε.Ε., όπως έχει λυσσάξει τόσα χρόνια όλο το σκυλολόϊ του ξεπουλημένου δωσίλογου πολιτικού συστήματος: ΝεοΔούλοι, Πασόκοι, Συριζαίοι κλπ.

Μόλις γίνει η Τουρκία μέλος της Ε.Ε.-και δυστυχώς δεδομένου ότι εμείς δεν πρόκειται να φύγουμε-οι Τούρκοι ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ αλλά θα έχουν διαβατήρια Ε.Ε. τα οποία θα τους

επιτρέπουν να έρθουν εδώ και να εγκατασταθούν ΝΟΜΙΜΑ, όσοι θέλουν όπου θέλουν, όπως εμείς μπορούμε να πάμε π.χ. στην Γερμανία ή στην Γαλλία. 

Μήπως θα διστάσουν οι «σύμμαχοί» μας-όποτε και εάν κρίνουν ότι τους συμφέρει-να βάλουν την Τουρκία στην Ε.Ε. επειδή π.χ. ο Ερντογάν θα επαναφέρει την θανατική ποινή ή «δεν πληροί τα απαιτούμενα κριτήρια»; 

Ξέρουμε πώς μπορούν να ικανοποιηθούν οποιαδήποτε «κριτήρια», οποτεδήποτε. Ή μήπως έχει ανάγκη (ο Ερντογάν) την θέσπιση της θανατικής ποινής για να εξοντώσει όποιον θέλει; 
Ήδη κόβει αυτιά, λιντσάρει και ξεκοιλιάζει δημοσίως, και οι «διαφωτισμένοι» «αστοί δημοκράτες» της «δημοκρατικής» Δύσης απλώς «καταγγέλλουν» μετά βδελυγμίας και διαρρηγνύουν τα ουμανιστικά τους ιμάτια.

Ακόμα και να γίνει εμφύλιος και αποσχισθούν κομμάτια της Τουρκίας (π.χ. κουρδικό κράτος/αμερικάνικο προτεκτοράτο), ποιός μας εγγυάται ότι οι «πολιτισμένοι» και «διαφωτισμένοι» υποκριτές νεοναζί «Ευρωπαίοι» δεν θα βάλουν στην Ε.Ε. ό,τι απομείνει, μια πλήρως ελεγχόμενη «Νέα Τουρκία» δεκάδων εκατομμυρίων φτηνών δούλων; Ανέκδοτα λέμε; Τα συμφέροντα είναι γνωστά και τεράστια.

Και δεν χρειάζεται να στείλουν τόσους πολλούς όσους λες, αν και δεν το αποκλείω. Με 5-6 εκατομμύρια (από τα 77-78 της σημερινής Τουρκίας), και ξεφορτώνονται δικούς τους ανεπιθύμητους πεινασμένους, και γεμίζουν τα δικά μας μεγάλα νησιά (Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ρόδο, Κω), την Θράκη, και την ελεύθερη Κύπρο. Μετά τετέλεσται.

Σε κάθε περίπτωση ο εφιάλτης είναι απόλυτος. Μιλάμε για μια Ελλάδα, πλήρως φτωχοποιημένη αποικία/ΕΟΖ εξαθλιωμένων γηγενών και πάσης φύσεως αλλοδαπών σκλάβων, ήδη χωρίς εθνική κυριαρχία και εθνική περιουσία για τα επόμενα τουλάχιστον 100 χρόνια (λόγω 3 μνημονίων, αγγλικού και ευρωπαϊκού δικαίου, ΦΕΚ 240 των Σαμαρά-Βενιζέλου), ήδη πρακτικά και ουσιαστικά διχοτομημένη λόγω του αγωγού σε Θράκη-Μακεδονία, η οποία θα έχει πληθυσμό συνολικά:

α) είτε 16 εκατομμύρια εξαθλιωμένους δούλους, εκ των οποίων τουλάχιστον 30-40% θα είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΟΜΙΜΑ εγκατεστημένοι Τούρκοι συν δεν ξέρω πόσοι λαθραίοι. Αυτό αν δεν γίνει εμφύλιος και μπει η Τουρκία στην ΕΕ, ή γίνει εμφύλιος, διασπαστεί, και μπει στην ΕΕ η εναπομείνασα «Νέα Τουρκία».

β) είτε με 20+ εκατομμύρια πληθυσμό, αν γίνει εμφύλιος και μας κατακλύσουν ορδές μουσουλμάνων προσφύγων και Κύριος οίδε ποιών άλλων ισλαμιστών και από πού (συν αυτούς που ήδη έχουμε).

Ό,τι και να γίνει, είτε μπει η Τουρκία στην ΕΕ είτε όχι, είτε γίνει εμφύλιος είτε όχι, είτε όλα μείνουν ως έχουν σήμερα, θα καταλήξουμε να είμαστε μια εξαθλιωμένη μειονότητα δούλων στον τόπο μας.

Προφανώς (και) για αυτό φωνάζουμε και βρίζουμε και προσπαθούμε να κινητοποιήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε-κάποιοι από εμάς ήδη από το 1992 και ακόμα παλιότερα, από την εποχή της ένταξής μας στην ΕΟΚ. 


Αλλά όπως έχουμε πει πολλές φορές, έχουμε ως λαός ηθικό και πατριωτικό έλλειμμα και έλλειμμα παιδείας. 

Όπως λέει η κ.Σουφλή, το 5% είμαστε Έλληνες και το υπόλοιπο 95% ραγιάδες, Χατζηαβάτηδες που «δεν είχαμε άλλη λύση», «μενουμευρώπηδες», «σώφρονες», «ρεαλιστές», «νοικοκυραίοι», «προοδευτικοί», «σκεπτόμενοι», «ανοιχτόμυαλοι» κλπ.




ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Σε κατάσταση εμφυλίου μετακυλά η Τουρκία - Νέα αιμ...":