Κυριακή, Ιουλίου 17

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ …

otsalan-pagkalos3

Στην Τουρκία θα επιστρέψουν οι οκτώ πραξικοπηματίες που, μετά το αποτυχημένη στρατιωτικό πραξικόπημα στη γειτονική χώρα, έφτασαν με στρατιωτικό ελικόπτερο από την Κωνσταντινούπολη στην Αλεξανδρούπολη.

Οπως αρχικά μετέδωσε η Daily Sabbah και στη συνέχεια έγραψε και στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο ίδιος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Κοτζιά (σ.σ. αμέσως μόλις ο κ. τουρκόσπορος  ΥΠΕΞ της Ελλάδας  επέστρεψε από το ταξίδι του στη Μογγολία), ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι οι οκτώ πραξικοπηματίες θα εκδοθούν στην Τουρκία.

To tweet του Μεβλούτ Τσαβούσογλου για την επικοινωνία με Κοτζιά

tweet

Επρόκειτο, άλλωστε, για απαίτηση των Τούρκων, όπως ο ίδιος ο κ. Τσαβούσογλου είχε δηλώσει, την οποία η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, είχε νωρίτερα αφήσει να εννοηθεί ότι η Αθήνα σκόπευε να ικανοποιήσει.

Πιο συγκεκριμένα, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, αναφερόμενη στο μείζον ζήτημα που έχει προκύψει με τους οκτώ επιβαίνοντες του τουρκικού Black Hawk, που θεωρούνται στασιαστές και έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο από την ελληνική κυβέρνηση, η κυρία Γεροβασίλη τόνισε ότι «θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το διεθνές δίκαιο, αλλά στην εξέταση του αιτήματός τους θα ληφθεί υπόψιν ότι συμμετείχαν σε απόπειρα κατάλυσης του δημοκρατικού καθεστώτος και της συνταγματικής τάξης στη γείτονα χώρα».

Σε μια λιτή ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ αναφέρεται σχετικά ότι «ο Νίκος Κοτζιάς, είχε προ ολίγου τηλεφωνική επικοινωνία σε εγκάρδιο κλίμα με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Mevlüt Çavuşoğlu, στον οποίο ανέφερε ότι η Ελλάδα καταδικάζει κάθε απόπειρα πραξικοπήματος και στηρίζει την πάλη του τουρκικού λαού για δημοκρατία και προάσπιση της συνταγματικής τάξης στην Τουρκία».

Την πάλη για δημοκρατία. Του τουρκικού λαού. Των γκρίζων λύκων του αφέντη τους που κόβουν το λαρύγγι στους δρόμους.

Κάτι μας λέει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει επικίνδυνα από την κυβέρνηση των συμμοριτών που υποτίθεται κυβερνάνε τον τόπο.

Άλλωστε τι Κοτζιάς, τι Πάγκαλος, τι Τσίπρας, τι Σημίτης. Και μην ισχυρισθεί κανείς ότι ο Οτσαλάν δεν είναι σαν τους πραξικοπηματίες γιατί μαύρο φίδι που τον έφαγε. Ο Οτσαλάν από τις λινάτσες που κυβερνούν την Τουρκία αλλά και από τις ελληνικές φίνες λινάτσες θεωρείται ο μέγας τρομοκράτης της υφηλίου και πλην της παράδοσης του, επί εποχής Σαμαρά και Παπανδρέου, έστηναν και απαγωγές στο κέντρο της Αθήνας Κούρδων, για να τους απαγάγουν και να τους πάνε πακέτο στα σύνορα και από εκεί στο στόμα του Τούρκου Λύκου για εκτέλεση.

Τσιμουδιά, προδότες αριστεροί. Μια ζωή η κατάρα αυτού του τόπου.

ΠΙΟ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ “ΓΚΙΑΟΥΡΗΣ” ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟ ΚΟΤΖΙΑ. “ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ” ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ “ΠΑΚΕΤΟ” ΤΟΥΣ 8 ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ Ο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ” ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ



Στα 4 πάλι τα συριζοκαμμένα αποβράσματα. Ότι τους διατάξουν οι τούρκοι το κάνουν παρά το γεγονός ότι το διεθνές δίκαιο λέει άλλα. Κότες λυράτες και ανθέλληνες. Απαγορευεται η εκδοση αιτουντος πολιτικου ασυλου, αν προκειται για εγκλημα πολιτικο ή στρατιωτικο.

Αυτο λεει το Διεθνες Δικαιο. Αυτοί οι 8, που έχουν δικαίωμα να αιτηθούν με τον επίσημο τρόπο πολιτικού ασύλου και στην τελική να το δεχτούν στέλνονται πακέτο στη θανατική τους καταδίκη. Τίποτα λιγότερο-τίποτα περισσότερο από αυτό, που περιμέναμε από τους Συριζαίους-ανθρώπους που δε φοράνε παντελόνια-αλλά φουστίτσες. Η μόνη λύση είναι να περνάγανε με καμιά πλαστική βάρκα, τότε θα τους πληρώναμε κιόλας. ‘Αντε κωλογλυφτράκια να πάρετε καμιά πίπα στο σουλτάνο. Γαμώ το Σύριζα – ζούμε να σας δούμε σε κανένα ξερονήσι παλιόπουστες….  O ΛAOS ΔΕ ΞΕΧΝΑ…ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ…..


Έτοιμη να εκδώσει τους 8 Τούρκους η Ελλάδα

2561324_468_355

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Τσαβούσογλου, ισχυρίζεται πως πριν από λίγο μίλησε με τον Έλληνα ομόλογό του, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, θα επιστραφούν το συντομότερο δυνατό.

To tweet του Μεβλούτ Τσαβούσογλου για την επικοινωνία με Κοτζιά:

tweet

Σε μια λιτή ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ αναφέρεται σχετικά ότι «ο Νίκος Κοτζιάς, είχε προ ολίγου τηλεφωνική επικοινωνία σε εγκάρδιο κλίμα με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Mevlüt Çavuşoğlu, στον οποίο ανέφερε ότι η Ελλάδα καταδικάζει κάθε απόπειρα πραξικοπήματος και στηρίζει την πάλη του τουρκικού λαού για δημοκρατία και προάσπιση της συνταγματικής τάξης στην Τουρκία».



ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ??? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΙΣΣΙΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ { ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΙ Κ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ } ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Κ ΣΦΑΓΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΚΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.  ΚΑΙ Δεν ειναι μονο οι τουρκοι στρατιωτικοι που θα τους επιστρεψουν αργα η γρηγορα, επετρεψαν σε ελικοπτερο να εισελθει και να φωτογραφησει τα ελληνικα συνορα και να στοχοποιησει φωλιες και αεροδρομιο. Προδοτες πολιτικοι . Στα 4 συνεχεια…… H ATAKA TΩN ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ   «ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ»!!!     ΡΕ ΖΩΑ Ο ΙΚΕΤΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ.  ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΜΙΣΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ!!!   ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΣΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ  ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ  ΤΟΥ ΙΣΣΙΣ. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΕΣ  ΚΑΙ ΣΤΟΝ  ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

Σχετικά με τις διαφημίσεις