Κυριακή, Νοεμβρίου 27

Τα κομμάτια-κλειδιά που πρέπει να έχουμε όλες (ΦΩΤΟ)


Πριν παρασυρθείς από τα trends της σεζόν, τσέκαρε τη λίστα με τα απαραίτητα.
Πολύ ωραία τα κρόσσια, τα jeans καμπάνα, οι μπότες πάνω από το γόνατο και όλα τα κομμάτια των φετινών τάσεων της χειμωνιάτικης σεζόν που όταν τα φοράς δείχνεις αμέσως ενημερωμένη fashionista αλλά καλό θα ήταν αν έχεις χαμηλό budget – όπως οι περισσότερες από εμάς – για αυτές τις εκπτώσεις που ξεκινούν επισήμως στις 11 Ιανουαρίου, να επενδύσεις σε κάποια καλής
ποιότητας, κλασικά παπούτσια και ρούχα, που αποτελούν κομμάτια-κλειδιά κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, μας κολακεύουν σχεδόν όλες και θα τα χαρείς σίγουρα και τις επόμενες σεζόν.
Θυμίσου όμως να ψάξεις αρκετά στα μαγαζιά ώστε να βρεις τα ρούχα αυτά που το ύφασμα και το κόψιμο τους να σου εφαρμόζουν τέλεια.Ίσως δώσεις κάτι παραπάνω σε χρήματα για ένα μαύρο απλό σακάκι – παραπάνω απ΄όσο κοστίζει η εντυπωσιακή κάπα που φοράει η κούκλα στη βιτρίνα και σου κλείνει το μάτι – αλλά, είπαμε, θα σου λύσει τα χέρια για τις επόμενες σεζόν!
1.Γόβες
Camille-Charrière-CamilleOverTheRainbow.com-Street-Style goves 2Το πιο κομψό και θηλυκό κομμάτι κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας.Ιδανικά μαύρες που φοριούνται όλες τις ώρες και ταιριάζουν με όλα – και με φούστες και με jeans και με πιο αυστηρά cigarette παντελόνια.

2.Λευκό πουκάμισο
Milan Fashionweek SS2015 day1, outside alberta ferretti, emmanuelle alt
poukamisoΣε στενό κόψιμο αν έχεις μικρό στήθος και σε πιο χαλαρό στιλ αν θες να κρύψεις κάποια έξτρα κιλά. Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη πολλές φορές.
3.Μαύρο blazer
010-pfw1-philoh-20_10023442931 sakakiΜε skinny jeans το πρωί στη δουλειά και με pencil φόρεμα το βράδυ στο ποτό.
4.Little Black Dress
mini mauroΤο κομμάτι πασπαρτού κάθε εποχής. Μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο, αλλά και στις βόλτες σου. Συνδυάζεται με φλατ, αλλά και με ψηλοτάκουνα παπούτσια ανάλογα με την περίσταση και την ώρα.Αν θες να κάνεις τη διαφορά, φόρεσέ το με biker jacket και πολύχρωμα sneakers.
5.Σκούρο denim
denimΤο μυστικό είναι να ανακαλύψεις το τζιν που ταιριάζει στη σιλουέτα σου και κολακεύει τα δυνατά σημεία σου. Σε skinny ή ίσια γραμμή το σκουρόχρωμο denim παντελόνι (όχι ξεβαμμένο ή με σκισίματα)
αδυνατίζει τη σιλουέτα και φοριέται με τα πάντα.
6.Λευκό t-shirt
t-shirtΤο πιο ευέλικτο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είτε το φορέσεις μέσα από ψηλόμεσες φούστες, είτε έξω από τζιν ή cut-offs το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου κομψό και άνετο.
7.Biker boots
bootsΑρκετά άνετα για να τα φορέσεις στη δουλειά και στη βόλτα και αρκετά σέξι για να τα φορέσεις με φόρεμα στο ραντεβού.
8.Μαρινιέρα
martinieraΤαιριάζει με τα πάντα: και με jeans και με φούστες, και με blazers και με biker jackets, είτε αυτά είναι μονόχρωμα είτε έχουν κάποιο άλλο print (φλοράλ, καρό, κλπ).
9.Sneakers
adidas-superstars-sneakers-looks-4Ολοκλήρωσε με επιτυχία κάθε μοντέρνο σύνολό σου με ένα ζευγάρι sneakers. Προτίμησε λευκά, που αποτελούν μία all time classic επιλογή.

10.Καμπαρτίνα
rench coat
trench coat

Extra: Mαύρο υφασμάτινο παντελόνι…
panteloni2…στο κόψιμο που προτιμάς και σε ένα καλό ύφαμα. Φοριέται εύκολα με πουκάμισα και blazers το πρωί στη δουλειά αλλά και με χαλαρά t-shirts, τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας.