Δευτέρα, Νοεμβρίου 28

​Γιώργος Μαζωνάκης: Θέλω να κάνω παιδί! --Είναι στη μόδα..... παιδί έκανε και ο Ρέμος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Αρναούτογλου...και τόσες άλλες....

giorgos-mazonakis-people-181-2 Από τον Μαρίνο Βυθούλκα,
Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι από εκείνους τους χαρακτήρες που δεν φουσκώνουν και πανηγυρίζουν με τις επιτυχίες τους. «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα ζητωκραυγάσουν για μια νίκη. Τώρα, αν κάνω παιδιά ίσως αρχίσω να χοροπηδάω», εξομολογείται. Δεδομένου πως προέρχεται από μια
δεμένη οικογένεια, των ρωτώ αν νιώθει έτοιμος να γίνει πατέρας. «Θα ήθελα να κάνω παιδιά και η συγκεκριμένη μου επιθυμία δεν έχει καμία σχέση με το κλισέ πως το να γίνεις γονιός φέρνει την ολοκλήρωση. Ούτε θα έβλεπα το παιδί σαν συνέχειά μου. Θέλω να κάνω παιδί επειδή μου αρέσει η οικογένεια. Μου αρέσει να μοιράζομαι. Και στη δική μου οικογένεια, με τα καλά και τα κακά της, είχαμε μάθει να μοιραζόμαστε», λέει με καμάρι. Παρόλα αυτά ξεκαθαρίζει στο people πως οι φήμες πως η σύντροφός του, Μαρία Δελόγκα είναι ήδη έγκυος είναι ανυπόστατες.
Ο ίδιος θυμάται με γλυκιά νοσταλγία τα δικά του παιδικά χρόνια. «Όσο μεγαλώνουμε επιστρέφουμε στα παιδικά μας χρόνια. Αυτό που θυμάμαι έντονα από τα δικά μου, ήταν η αναζήτηση, το πάθος και η αγωνία για τις επιλογές μου. Αν θα τα πάω καλά στο τραγούδι κι αν θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών μου. Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό από εκείνα τα χρόνια είναι οι μαζικές συναντήσεις που κάναμε ως έφηβοι. Τότε μαζευόμασταν και συζητούσαμε, κάτι που σήμερα έχει χαθεί εξαιτίας της τεχνολογίας που απομόνωσε τους ανθρώπους. Στο παρελθόν έπρεπε να βγεις στη μάχη και να ματώσεις για να διεκδικήσεις, να ερωτευτείς και να κατακτήσεις. Τώρα, όλα έχουν μπερδευτεί, έχουμε αποξενωθεί. Από την άλλη, τα social media θεωρώ πως είναι ένα δυνατό εργαλείο και το μέλλον της επικοινωνίας για την προώθηση ενός brand, είτε αυτό είναι ένας επιτυχημένος άνθρωπος, είτε μια εταιρεία. Θέλουν όλα ισορροπία για να τα χρησιμοποιείς σωστά».
«Πολλές φορές γίνομαι νάρκισσος»
Η σχέση του με τα media είναι μετρημένη, ισορροπημένη, καθώς κάνει αυστηρές επιλογές τόσο για τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, όσο και στις συνεντεύξεις που παραχωρεί στα έντυπα. «Κάνω αυτή τη δουλειά και σαφώς μου αρέσει η αναγνωρισιμότητα. Πολλές φορές γίνομαι και νάρκισσος. Ποτέ, όμως, δεν μου άρεσε η υπέρ-έκθεση, γιατί αισθανόμουν λες και είχα αφήσει ανοιχτή την εξώπορτα του σπιτιού μου, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο σε αδιάκριτα βλέμματα. Με τα ΜΜΕ έχουμε μια αρκετά καλή σχέση. Ποτέ δεν γράφτηκε κάτι εξωφρενικό για μένα, διότι ποτέ δεν τους έδωσα τροφή. Δεν είχα εξάρσεις», εξηγεί.
Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.peoplegreece.com/