Σάββατο, Δεκεμβρίου 10

Για να μη τρελαθούμε τελείως η ΝΔ με Σαμαρά δεν υπέγραψε στο τρίτο Μνημόνιο για μειώσεις σε συντάξεις και κόψιμο του ΕΚΑΣ ;;Και για να μη ξεχνιόμαστε η ΝΔ είχε στο στόχαστρο της για το '16 να μην έπαιρνε κανένας ΕΚΑΣ. Επί ΝΔ οι άνεργοι δεν πλήρωναν εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς; Γι αυτό να μη μιλα ο Αυγενάκης δεν είμαστε λωτοφάγοι δεν ξεχνάμε.

Αυγενάκης: Πανικόβλητος ο Τσίπρας, επιδόθηκε σε προεκλογική δωροδοκία--Καλά έκανε ο Τσίπρας να βοηθήσει τους γέροντες, εσείς τι θα κάνετε κύριοι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ γιατί δεν μας λέτε το πρόγραμμά σας μήπως ...γιατί κάνει τζιζ;

Με αντιπολιτευτική τακτική και παροχολογία εμφανίζονται οι υπουργοί στην τελική μάχη για τον κρατικό προϋπολογισμό που διεξάγεται σε ένα ρευστό περιβάλλον λόγω της ανοικτής αξιολόγησης της ορθάνοικτης απειλής νέων μέτρων, εντείνοντας το κλίμα που προσομοιάζει σε πρώιμη προεκλογική περίοδο.

Το προεκλογικό κλίμα που επιχειρεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση υπονόησε και ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο γραμματέας της ΝΔ σχολίασε πως «είναι πανικόβλητος ο κ. Τσίπρας, γι αυτό και επιδόθηκε σε προεκλογική δωροδοκία. Ξεχνώντας όμως ότι αυτός έκοψε τις συντάξεις και το ΕΚΑΣ. Έκοψε τις άλλες 12 συντάξεις για να δώσει δήθεν την 13ης».
«Είστε ότι πιο ταξικό έχει περάσει από την χώρα» είπε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε απευθυνόμενος προς τους παριστάμενους υπουργούς «να φύγει άμεσα ο πρωθυπουργός. Να φύγετε άμεσα και μαζί να πάρετε την μιζέρια που φέρατε στους έλληνες».
«Μας πάει χρόνια πίσω ο προϋπολογισμός. Αυξάνει την φορολογία, στραγγαλίζει τους αγρότες, καταστρέφει τους ελεύθερους επαγγελματίες» είπε σχετικά με τον προϋπολογισμό ο ίδιος για να προσθέσει «πανηγυρίζετε για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα που δεν οδηγούν σε ονομαστική μείωση του χρέους. Θα οφείλουμε όσα οφείλαμε.
Σε αντιστάθμισμα με αυτό δεσμευτήκατε να διατηρήσετε το πλεόνασμα όχι στο 2% αλλά στο 3,5% μεσοπρόθεσμα που σημαίνει 3,5 δισ. ευρώ νέα μέτρα κάθε χρόνο. Υποτάσσεστε ανευ όρων στις απαιτήσεις των θεσμών»