Παρασκευή, Δεκεμβρίου 2

....Ευνοϊκό κλίμα στα εργασιακά ενόψει Eurogroup βλέπουν στον ΣΥΡΙΖΑ δηλδ. ομαδικές απολύσεις, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις με κομμένο ΕΚΑΣ...Όλα αυτά γι αυτούς τους αλήτες είναι ευνοϊκά γιατί θα είναι ακόμη κυβέρνηση...Το κρέμασμα δεν θα το γλιτώσουν οι προδότες !

Ευνοϊκό κλίμα στα εργασιακά ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας, καταγράφει μεταξύ των ευρωπαίων εταίρων η Συριζαίικη λαίλαπα. .Ευνοϊκό κλίμα βλέπουν γιατί ακόμη είναι στις καρέκλες τους μόνο γι αυτό μιλούν για ευνοϊκό κλίμα....

Άλλα των άλλων, βλέπουν στηριξη από αλλού σα αλλού και όχι από εκεί που περιμένουν να φάνε τη σφαλιάρα.... Σχολίαζαν πηγές των Μαφιόζων του ΣΥΡΙΖΑ, «τις σημερινές δηλώσεις στήριξης των θέσεων της ελληνικής κυβέρνησης για τα εργασιακά και την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Συνδικάτων, το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς, την Ευρωομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών καθώς και από ευρωβουλευτές των Πρασίνων, δημιουργούν ένα ευνοϊκό κλίμα ενόψει του Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου».
Με τις ίδιες πηγές να επισημαίνουν ότι, «σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για την Ε.Ε. έχει ανοίξει η συζήτηση για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων από ένα ευρύ μέτωπο πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων».