Τρίτη, Ιανουαρίου 10

Puffer jackets: Για μοναδικές και στιλάτες εμφανίσεις τον χειμώνα

Puffer jackets: Για μοναδικές και στιλάτες εμφανίσεις τον χειμώνα
Τα puffer coats και jackets κάνουν δυναμικό comeback και είναι και πάλι εδώ για να σε κρατήσουν ζεστή τον χειμώνα με τον πιο στιλάτο τρόπο.

Τα είδαμε σε αμέτρητες πασαρέλες και ξεχωρίσαμε το βελούδινο της Stella McCartney αλλά και αυτό με τα παστέλ σχέδια του Alexander McQueen που μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι.






Το μόνο αρνητικό που έχουν, είναι ότι προσθέτουν όγκο, οπότε αν θέλεις να αφαιρέσεις πόντους από τη σιλουέτα σου μάλλον δεν είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις. Παρόλα αυτά, όσο πιο χοντρά είναι, τόσο πιο καλά, γιατί κάνουν την εμφάνισή σου πιο δραματική και άρα πιο εντυπωσιακή ενώ σίγουρα είναι και πιο ζεστά. Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι για μια εξόρμηση σε κάποιο χειμερινό θέρετρο ή απλώς θέλεις ένα πολύ πολύ ζεστό πανωφόρι, τότε μάλλον ξέρεις τι πρέπει να επιλέξεις.



Συνδύασε το με ένα σκουφάκι –όχι με καπέλο- και απόφυγε τα μεγάλα κασκόλ, μιας και το αποτέλεσμα θα δείξει κάπως υπερβολικό. Σε ό, τι αφορά το μακιγιάζ σου, δεν υπάρχουν κανόνες, προσπάθησε απλώς να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει χρωματικά με το μπουφάν σου. Μπορείς επιπλέον να το φορέσεις με sneakers, αν θέλεις ένα πιο sporty αποτέλεσμα, αλλά και με οποιοδήποτε άλλο είδος παπουτσιών, ακόμα και με γόβες, μιας και το mix ‘n’ match των στιλ είναι πάντα ενδιαφέρον.
 




govastileto.gr