Τρίτη, Φεβρουαρίου 21

Καραπαπάς: Προσπαθούν με μανία να μας εξοντώσουν

Ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος έχει δείξει την κόκκινη κάρτα στον Μποτία κάτω από τις διαμαρτυρίες των παικτών του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών Κώστας Καραπαπάς έκανε λόγο την Δευτέρα για προσπάθεια εξόντωσης του Ολυμπιακού.
Η ήττα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι από την ΑΕΚ, έχει προκαλέσει σημαντικές….
. αναταράξεις στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων». Από την μια υπάρχει ο έντονος εκνευρισμός στην διοίκηση της ΠΑΕ για την διαιτησία του Σταύρου Μάνταλου, αλλά και τις συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης και από την άλλη η δυσαρέσκεια, αλλά και ο προβληματισμός του κόσμου για το γεγονός ότι η ομάδα του συνεχίζει να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα.
Με δεδομένο μάλιστα ότι ακόμη η σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τον Ολυμπιακό να έχει «μάχες» σε όλα τα μέτωπο με πρώτη αυτή που έρχεται την ερχόμενη Πέμπτη με τον Οσμανλίσπορ στην Αγκυρα, ο διευθυντής επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων» Κώστας Καραπαπάς επιχείρησε να στείλει με τοποθέτησή του στο facebook μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο της ομάδας.
Ο Κ. Καραπαπάς αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε σχέδιο εξόντωσης του Ολυμπιακού που βρίσκεται σε εξέλιξη.
«Ηρθε η ώρα να καταλάβετε όλοι τι συμβαίνει και πως προσπαθούν με μανία να μας εξοντώσουν. Τους έχουμε όλους απέναντι (ομάδες, θεσμούς, διαιτησία, κράτος) και δυστυχώς θα πρέπει να “μαλώνουμε” και μεταξύ μας στο διαδίκτυο», έγραψε μεταξύ άλλων ο Κ. Καραπαπάς.
Την ίδια στιγμή ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «ερυθρολεύκων» Κούλης Δουρέκας κατήγγειλε, επίσης με ανάρτησή του στο facebook, ότι μετά τη λήξη του ντέρμπι, ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ ήταν στα αποδυτήρια των διαιτητών για τουλάχιστον 20 λεπτά και με κλειδωμένη την πόρτα.
«Το βασικότερο ερώτημα που προκύπτει μετά από αυτά είναι πόσες φορές είχε μπει ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ πριν από τον αγώνα και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι υπήρχε ειδική μεταχείριση από τον διαιτητή του αγώνα, κατά την παράβαση του ΚΑΠ», έγραψε μεταξύ άλλων ο Κ. Δουρέκας.
Σε κάθε περίπτωση στον Ολυμπιακό δεν μπορούν στα σταθούν περισσότερο στα όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ καθώς τους περιμένει η ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης με την Οσμανλίσπορ στην Αγκυρα. Ενα παιχνίδι καθοριστικό καθώς από το αποτέλεσμά του δεν θα κριθεί μόνο η συνέχιση ή όχι της φετινής ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας, αλλά ενδεχομένως και η τύχη του Πάουλο Μπέντο στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.
Η γκρίνια προς το πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού μεγάλωσε μετά την ήττα από την ΑΕΚ, κυρίως λόγω των επιλογών του στους παίκτες που εμπιστεύεται για τον βασικό κορμό, αλλά και για την συνεχιζόμενη «αναιμική» εικόνα που «βγάζει» η ομάδα μέσα στο γήπεδο.
Ενόψει του αγώνα με την Οσμανλίσπορ, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τον «πονοκέφαλο» με τον Ντα Κόστα που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αν ο Μαροκινός στόπερ μείνει εκτός αγώνα και με δεδομένο ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Βιάνα που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς στο Φάληρο, τότε παρτενέρ του Μποτία στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ο Ρέτσος.
Σε μια τέτοια περίπτωση θα αγωνισθεί ως «κόφτης» ο Ρομαό. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να επανέλθει στο αρχικό σχήμα στα άκρα της επίθεσης ο Ανδρούτσος αντί του Ελιουνούσι που απογοήτευσε με την απόδοσή του στο ντέρμπι.
Εν τω μεταξύ χωρίς προπόνηση στο «Osmanli Stadi» θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Οσμανλίσπορ καθώς η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών πριν το ματς της Αγκυρας θα γίνει την Τετάρτη το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Η αποστολή θα αναχωρήσει αμέσως μετά για την Αγκυρα ενώ η συνέντευξη τύπου του Μπέντο θα γίνει στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού στην Τουρκική πρωτεύουσα. Ο αγώνας της Πέμπτης θα ξεκινήσει στις 11 ώρα Νέας Υόρκης.
*Εντονη ήταν η φημολογία την Δευτέρα πως η Κινεζική Tianjin Teda που έχει προπονητή τον Πορτογάλο Χάιμε Πατσέκο θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια τις επόμενες μέρες για την απόκτηση
του Ιντέγε.
*Ατυχος στάθηκε ο Δημήτρης Κολοβός που υπέστη ρήξη έσω χιαστού στο δεξί γόνατο στην αναμέτρηση της Μέχελεν με τη Λόκερεν το Σάββατο για το πρωτάθλημα Βελγίου. Η αποθεραπεία του 23χρονου επιθετικού που αγωνίζεται στην Μέχελεν με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακού, υπολογίζεται σε έξι με οκτώ μήνες.

ekirikas.com