Παρασκευή, Μαρτίου 17

Ζήστε ένα μοναδικό ταξίδι - εμπειρία στην Ισλανδία με την ομάδα του World Party Traveller


Δείτε πως μπορείτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία



Iceland
Διάρκεια: 6 ημέρες

World Party Travellers και εξερευνητές του διαφορετικού, η ομάδα του World Party Traveller ετοιμασε για εσάς μια πραγματικά “breathtaking” εμπειρία! Έφτασε η στιγμή να σε ταξιδέψετε σε ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία του πλανήτη, την Ισλανδία. Ένα ταξίδι γεμάτο δράση, γραφικά τοπία που όμοιά τους δεν έχετε ξανασυναντήσει, αλλά φυσικά και η καλύτερη παρέα που κουβαλάει όλη την απαραίτητη
τρέλα για να μείνει ένα ταξίδι αξέχαστο!

Κάπως έτσι λοιπόν, σχεδίασε η ομάδα του WP Traveller το δεύτερο ταξίδι της στο παγωμένο νησί και σας προσκαλεί να γίνετε μέλος αυτής της ταξιδιωτικής ιστορίας που θα ξεκινήσει στις 17 Απριλίου, κάνοντας την κράτησή σας τώρα.

Ετοιμαστείτε για εξερεύνηση μέσα σε παγετώνες και καταρράκτες, για καυτές βουτιές σε φυσικές πισίνες και περιηγήσεις σε ηφαίστεια! Θα αντικρίσετε τις πιο ιδιαίτερες εικόνες και θα ζήσετε τις πιο αντιφατικές εμπειρίες… Η άγρια ομορφιά της Ισλανδίας θα σας αφήσει άφωνους… Φαράγγια, σπηλιές και καταρράκτες στολίζουν το τοπίο και το μυαλό με ηρεμία! Μπορεί να κρυώσεις λιγάκι αλλά τι νόημα θα είχε αν ήταν όλα εύκολα!! Αν ζηλέψατε με όσα είδατε, ακούσατε και διαβάσατε γι΄αυτόν τον υπέροχο προορισμό be part of our team και δεν θα χάσετε!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα, το κόστος και πληροφορίες, : ΕΔΩ