Τρίτη, Αυγούστου 15

Εδώ ο κόσμος πεθαίνει και τα ξεπουλημένα Μ.Μ.Ε γράφουν για κούρεμα και για ελάφρυνση χρέους, ποιανού είναι αυτό το χρέος; Γιατί δεν μας λένε για ποιο χρέος μιλούν, ποιος τα άρπαξε, ποιος πλούτισε και τα φόρτωσε στον ελληνικό λαό.

ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-Το κείμενο αυστηρά ΜΟΝΟ για χάπατα!

«Όχι» στο κούρεμα αλλά «ναι» στη συζήτηση για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους λέει η Μέρκελ
Στην ελάφρυνση αλλά όχι  στο κούρεμα του ελληνικού χρέους στάθηκε για ακόμα μια φορά η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Η καγκελάριος της Γερμανίας, κα Μέρκελ σημείωσε πως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει ένα νέο κλασικό κούρεμα για το ελληνικό χρέος, ανάλογου τύπου με αυτό που έλαβε χώρα με το PSI υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Κούρεμα του ελληνικού χρέους με την κλασική έννοια αποκλείεται, αλλά μπορεί κανείς να συζητήσει για περαιτέρω ελαφρύνσεις».

Οι δηλώσεις της Μέρκελ πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια κοινή συνέντευξη στο δημόσιο γερμανικό ραδιόφωνο (Deutschlandfunk / DLF) και το κοινό τηλεοπτικό πρόγραμμα Phoenix των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών δικτύων ARD και ZDF.

«Ούτε η υπερβολική επιείκεια βοηθά τις υπερχρεωμένες χώρες, γι' αυτό και έπρεπε να αντιμετωπιστεί η Ελλάδα τόσο σκληρά. Η χώρα δοκιμάστηκε πολύ», πρόσθεσε η Γερμανίδα καγκελάριος.