Πέμπτη, Νοεμβρίου 23

Ο Λίτνερ ανατίναξε την φίλη του Τσίπρα Μέρκελ, έρχεται χάος στην Ελλάδα!

Αναδημοσίευση από: kourdistoportocali.com
O Κρίστιαν Λίντνερ στέλνει στην πολιτική κόλαση την καιροσκόπο Μέρκελ, την φίλη του Αλέξη Τσίπρα η οποία 7 χρόνια τώρα στηρίζει το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος και την άθλια φορομπηχτική πολιτική των διεφθαρμένων ελληνικών κυβερνήσεων.
Η διαβόητη Τζαμάικα είναι νεκρή και όπως όλα δέιχνουν η φίλη του Τσίπρα θα αναγκασθεί να πάει σε νέες εκλογές όπου θα υποστεί πανωλεθρία. Ακριβώς αυτά που γράφει μέρες τώρα το “Κουρδιστό Πορτοκάλι”.
Aπό τον Βασίλη Μπόνιο
Οι Φιλελεύθεροι (FDP)  αποχώρησαν από τις επαφές για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού «Τζαμάικα» με τον αρχηγό τους να δηλώνει:
-Eίναι προτιμότερο να μην κυβερνήσουμε, από το να κυβερνήσουμε λάθος…
Ο κ. Λίντνερ διευκρίνισε ότι δεν κατέστη δυνατόν να εξευρεθεί κοινή βάση, σε πνεύμα εμπιστοσύνης, για τον σχηματισμό βιώσιμου κυβερνητικού σχήματος, το οποίο θα εγγυάται τον εκσυγχρονισμό της χώρας. Τα τέσσερα κόμματα δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε μια κοινή ιδέα και σε μια βάση εμπιστοσύνης, συνέχισε, ενώ σημείωσε ότι δεν κατηγορεί κανέναν επειδή θέλει να μείνει πιστός στις αρχές του, αλλά και το FDP εννοεί να μείνει πιστό στις δικές του αρχές.
«Σήμερα δεν σημειώθηκε καμία πρόοδος, αντιθέτως είχαμε οπισθοδρομήσεις, καθώς αμφισβητήθηκαν οι προσδοκώμενοι συμβιβασμοί», συμπλήρωσε ο αρχηγός του FDP.
 https://realpolitics.gr/archives/104497