Κυριακή, Δεκεμβρίου 10

Η Αριστερή χλαπάτσα έφερε νόμο στη βουλή και δίνει σπίτια σε ΛΑΘΡΟμετανάστες με απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ.Δωρεάν-Φαΐ -ΔΕΗ- ΝΕΡΟ-ιατροφαρμακευτική πλήρη κάλυψη, δωρεάν μετακινήσεις με όλα τα μέσα, συν 400 ευρώ επίδομα κάθε μήνα, και τώρα κοινωνικό μέρισμα σε όλους 900 ευρώ...ΠΕΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ

Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
Απαράδεκτο χαρίζουν την Ελλάδα στους μετανάστες – Εγγυητής το κράτος για δάνεια απόκτησης σπιτιού σε μετανάστες – Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ και όλους του λοιπούς φόρους της εφορίας για την αγορά κατοικίας από μετανάστες με εγγυητή το κράτος!


Μετά τα λεφτά που μοιράζει ο Μουζάλας σε κάθε μετανάστη τώρα οι κυβέρνηση θα δώσει το δικαίωμα κυρίως, σε οικογένειες μεταναστών να αποκτήσουν σπίτια με εγγύηση το κράτος μέχρι το ποσό των 150.000 ευρώ. 
Και αυτό το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, εκτός των άλλων, που έχουν ψηφίσει τα αριστερά φασισταριά του ΣΥΡΙΖΑ και του απο-κόμματος των ΑΝΕΛ, αποτελεί την πιο κραυγαλέα  απόδειξη ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΣΕΝΑ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ, ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ  ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΝΦΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ… ΕΣΕΝΑ, ΜΑΛΑΚΑ ΡΑΓΙΑ…
ΕΣΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.
ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΤΩΡΑ!
ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Πόπη Σουφλή
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ….

Η πλέον ανθελληνική κυβέρνηση, των τελευταίων μεταπολιτευτικών ετών, αντικαθιστά το εγχώριο εργατικό δυναμικό, με «πάμφθηνους» λαθρομετανάστες, διώχνοντας τους Έλληνες στο εξωτερικό!!!
Όπως αποκαλύπτεται από τις πρόσφατες υπουργικές αποφάσεις, παρέχεται στους λαθρομετανάστες η δυνατότης, να βγάλουν κανονικά τα χαρτιά τους και να εργαστούν στην Πατρίδα μας, αντικαθιστώντας έτσι, ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ τους Έλληνες ! Είτε υπαλλήλους, είτε εργάτες, είτε οτιδήποτε!

fek-2-min
Share the knowledge!