Σάββατο, Δεκεμβρίου 23

Καθημερινές πλέον οι ενέργειες κατάργησης της Δημοκρατίας στη χώρα μας....Γατάκι ο Τσάβες μπροστά τους....

Σχετική εικόνα
Του Άγη Βερούτη

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!!

Η τροπολογία για τους πλειστηριασμούς είναι απλά ένα κομμάτι του παζλ που σχηματίζουν οι καθημερινές πλέον ενέργειες κατάργησης της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

Με άλλα λόγια, αν κάποιος δεν σου ανανεώνει μια σύμβαση ορισμένου χρόνου στο δημόσιο, έχεις δικαίωμα να μαζέψεις άλλους 5-10 φίλους σου και να κλείσετε το κέντρο της Αθήνας.
Όταν όμως θα σου παίρνουν το σπίτι για τις οφειλές ΤΕΒΕ που δεν είχες να πληρώσεις έτσι κι’ αλλιώς, αν βγεις να διαμαρτυρηθείς θα πας φυλακή μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη.
Και αν πας δικαστικά εναντίον του κράτους, ακόμα και αν κερδίσεις πρωτόδικα, ο υπουργός έχει δικαίωμα να αλλάξει κατά το δοκούν τους δικαστές του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου σε εκείνους που "νιώθει” ότι είναι δεκτικοί στο σκεπτικό της κυβέρνησης, ώστε να βεβαιώσουν ότι θα το χάσεις το σπιτάκι σου.
-Ελεύθεροι, με περιπολικό-ταξί όσοι είναι στα τάγματα εφόδου που καίνε το μαγαζί σου…
-Φυλακή εσύ αν διαμαρτυρηθείς όταν σου βγάλουν το σπίτι στο σφυρί επειδή δεν μπόρεσες να πληρώσεις το κράτος-νταβατζή όσα του κάπνισε.
Μισό λεπτό, δεν τελειώσαμε.
Αν ένα μέσο ενημέρωσης δημοσιοποιήσει την περιπέτειά σου, για να μάθει ο κόσμος, τότε κινδυνεύει να χάσει τη διαφήμιση που τυχόν παίρνει από τις τράπεζες, μετά από "φιλική” παρέμβαση της κυβέρνησης.
Όποιος γράφει για τους άδικους, παράνομους, αντισυνταγματικούς πλειστηριασμούς με διοικητική απόφαση και χωρίς δικαστική απόφαση, είναι εχθρός του καθεστώτος.
Όποιος είναι εχθρός του καθεστώτος πρέπει να κλείσει.
Όπως θα κλείσουν τον Ραδιοφωνικό σταθμό 9,84 με μια απόφαση ότι θα έπρεπε να είχε πληρώσει χαρτόσημο για τα χρήματα που εισπράττει από τον Δήμο Αθηναίων από μια δεκαετία πίσω.
Και του έκλεισαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς!!!
Γιατί δεν είναι αρκετά φιλοκυβερνητικός!
Αποτέλεσμα εικόνας για Καθημερινές πλέον οι ενέργειες κατάργησης της Δημοκρατίας στη χώρα μας
Πάντως ότι και να λέμε, μπορεί οι άνθρωποι να είναι τελείως ανήθικοι, τελείως ψεύτες, να έκαναν τα αντίθετα σε ό,τι υποσχέθηκαν στους πανηλίθιους ψηφοφόρους τους που φάγανε το σανό μονορούφι, μπορεί να πούλησαν ελληνικά πυρομαχικά και όπλα στους τζιχαντιστές στην Ράκα, μπορεί να επέβαλαν την υψηλότερη φορολογία από οποιαδήποτε χώρα του ΟΟΣΑ, μπορεί να μας έχουν στο γύψο των capital controls εδώ και 2,5 χρόνια, μπορεί να τσεκουρώσανε τις συντάξεις του ιδιωτικού τομέα ανθρώπων που έβαλαν εισφορές 40 χρόνια παραπάνω από όσο των άγαμων θυγατέρων, αλλά τουλάχιστον πρέπει να τους αναγνωρίσουμε ότι ξέρουν από κατάλυση της Δημοκρατίας.
Και ο Τσάβες κάπως έτσι ξεκίνησε.
Ή μάλλον όχι έτσι.
Πολύ πιο ήπια!
Εκείνος ούτε ένα σπίτι δεν κατάσχεσε να το πουλήσει για να ταΐζει τους κομματικούς στρατούς του.
Εκείνος μόνο το πετρέλαιο της χώρας του έκλεψε…
Γατάκι Τσάβες!
Ακολουθήστε τον Άγη Βερούτη στο Twitter: @Agissilaos