Δευτέρα, Φεβρουαρίου 26

Κάνει ότι τάχα δεν το γνώριζε ο λωποδύτης Τσίπρας το επίδομα ενοικίου που έπαιρνε η ..φτωχούλα Αντανοπούλου αφού το ψήφισαν στη βουλή.

.... Έντονη η δυσαρέσκεια του ψευτοπρωθυπουργού για το «ενοίκιο» της Αντωνοπούλου που μαθεύτηκε και τους ξεφτιλίζουν....
Έντονη δυσαρέσκεια του πρωθυπουργού για το «ενοίκιο» της Αντωνοπούλου
Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο πρωθυπουργός προς την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συζήτησης που είχε μαζί της.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Τζανακόπουλου, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε στην κα Αντωνοπούλου πως ήταν εσφαλμένη η απόφασή της να κάνει χρήση της ειδικής διάταξης του νόμου που της επιτρέπει να επιδοτηθεί για το ενοίκιο που πληρώνει στο διαμέρισμά της στο Κολωνάκι.



Ήδη συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του πρωθυπουργού και υψηλά στην ατζέντα βρίσκεται το θέμα Αντωνοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας έχει ζητήσει από την αναπληρώτρια υπουργό να προβεί σε δημόσια δήλωση για το εν λόγω ζήτημα. Δημοσιογραφικοί κύκλοι επιμένουν ότι αυτή η δήλωση - ανακοίνωση της Ράνιας Αντωνοπούλου θα έχει δημοσιοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.