Σάββατο, Φεβρουαρίου 3

Mε το τραγούδι «Fuego» η Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision

Με up- tempo ρυθμό και dance/ethnic στοιχεία θα δώσει την ευκαιρία στην εκρηκτική performer να βάλει φωτιά στη σκηνή

Mε το τραγούδι «Fuego» η Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision
Επίσημα ανακοινώθηκε, ότι η Ελένη Φουρέιρα θα είναι η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα.
Η Ελένη Φουρέιρα, θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Fuego» σε μουσική- στίχους και παραγωγή του διακεκριμένου συνθέτη Άλεξ Παπακωνσταντίνου (ALEX P.). Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στη διεθνώς καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο Sacha Jean-Baptiste.

Το ΡΙΚ ήδη δημοσίευσε στα social media την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ελένης Φουρέιρα στο διαγωνισμό, ως εκπροσώπου της Κύπρου.  «Το ΡΙΚ ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον προσεχή Μάιο στη Λισαβόνα, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο και Ελλάδα Ελένη Φουρέϊρα. Eleni Foureira / Ελενη Φουρεϊρα», γράφει η ανακοίνωση.
Το τραγούδι Fuego με τον up- tempo ρυθμό και τα dance/ethnic στοιχεία θα δώσει την ευκαιρία στην εκρηκτική performer Φουρέιρα να βάλει φωτιά στη σκηνή του διαγωνισμού.
Την Κύπρο θα εκπροσωπήσει η Ελένη Φουρέιρα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με ένα τραγούδι στα αγγλικά που θα έχει τον τίτλο «Fuego».
«Το ΡΙΚ ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 63ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision τον προσεχή Μάιο στη Λισαβόνα, από την δημοφιλή τραγουδίστρια σε Κύπρο και Ελλάδα Ελένη Φουρέϊρα», αναφερόταν στη σχετική ανακοίνωση.

Οι δηλώσεις της Φουρέιρα για τη συμμετοχή στην Eurovision


Οι δηλώσεις της Φουρέιρα για τη συμμετοχή στην Eurovision
fou
Μετά την ανακοίνωση, η τραγουδίστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Γυναικεία Υπόθεση».
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ και στην Κύπρο, που ήθελε φέτος να εκπροσωπήσω αυτή την υπέροχη χώρα. Τους ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνουν. Την αγαπώ πάρα πολύ την Κύπρο. Και εκείνοι με έχουν στηρίξει πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κύπρο και στους Κύπριους για αυτή την τιμή που μου κάνουν. Θέλω να πω στο ευρύ κοινό και σε όλους να με στηρίξουν και εγώ σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό», δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα.