Δευτέρα, Οκτωβρίου 19

Ο Άγγελος της Victoria Secret Jasmine Tookes

Δημητρα Γκασιαμη

Το show της Victoria’s Secret πραγματοποιήθηκε και τόσο οι make up artists όσο και οι Άγγελοι βρήκαν την ευκαιρία μέσω των social media να δείξουν και να εκμυστηρευτούν σε όλες μας τα μυστικά της ομορφιάς τους. Της συγκλονιστικής ομορφιάς τους για την ακρίβεια. Απ’ ότι καταλάβαμε πρόκειται για φυσιολογικές γυναίκες που δεν χρησιμοποιούν εξωπραγματικά ή πανάκριβα προϊόντα ομορφιάς προκειμένου να παραμένουν εντυπωσιακές.

Τα περισσότερα μάλιστα από τα προϊόντα υπάρχει περίπτωση να βρίσκονται στο νεσεσέρ μας ήδη. Αν όχι μάλλον θα πρέπει να τα αποκτήσουμε. Φον ντε τεν που κάνουν την επιδερμίδα τους λαμπερή και δροσερή, μάσκαρα για τέλειες βλεφαρίδες, highlighters που έχουν πάντα στην τσάντα τους για να το απλώνουν όποτε νοιώθουν την ανάγκη μέσα στην ημέρα και το αγαπημένο τους lip balm φυσικά.

Και τώρα έρχεται η Jasmine Tooks να επιβεβαιώσει αυτό που ήδη ξέρουμε. Ότι ένα από τα σημαντικότερα σημεία του προσώπου το οποίο πρέπει να είναι πάντα περιποιημένο και καλοσχηματισμένο είναι τα φρύδια. Το λένε χρόνια τώρα οι make up artists το λέμε κι εμείς διαρκώς. Κι ελπίζουμε τώρα που το τονίζει και η Jasmine να ακολουθήσετε τις συμβουλές όλων μας.

Μάλιστα η Tooks μίλησε με ιδιαίτερη αγάπη για το προϊόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Είναι το Precisely, My Brow Pencil της Benefit (ήμασταν σίγουρες!). Η λεπτή του μύτη βοηθά ώστε να διαγράφουμε με ακρίβεια τα φρύδια, να τα γεμίζουμε όπου υπάρχουν κενά και παράλληλα να τους χαρίσουμε το τέλειο σχήμα ακόμα και στα πιο μικρά, αόρατα σχεδόν σημεία.

Επίσης είναι αδιάβροχο που σημαίνει ότι δεν φοβόμαστε ότι καιρό και αν έχει. Η ένταση είναι στο χέρι μας αφού επιλέγουμε την απόχρωση ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ταυτόχρονα η μαλακή του υφή μας επιτρέπει να το ακουμπάμε απαλά στα φρύδια μας ή λιγάκι πιο δυνατά ώστε να χαρίσουμε ένα πιο διακριτικό ή έντονο αποτέλεσμα.


 manslife.gr