Σάββατο, Ιουλίου 28

Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Από τα διάφορα σχόλια που βλέπω στο φατσαμπούκι καταλαβαίνω ότι ο ελληνικός λαός έχει εξαπατηθεί από τα όμορφα λόγια του Μητροπολίτη Νικολάου Μεσογαίας. Είστε σε πλάνη αδέρφια μου, κι αυτό γιατί:
Ο ελληνικός λαός αγνοεί το γεγονός ότι η Εκκλησία της Ελλάδος είναι βασιλεύουσα και μπορεί να σώσει τον λαό. Δεν θέλει όμως και το παίζει πάσχουσα, ενώ είναι εκείνη που ως το ανώτατο
βασίλειο επί γης ορκίζει αυτούς που μας καταστρέφουν. Αν λοιπόν στο όνομα του Θεού τους ορκίζει, γιατί άραγε δεν τους συλλαμβάνει στην παρανομία τους; Είναι αυταπόδεικτο ότι μία ανώτερη δύναμη ορκίζει μια κατώτερη.
Η εκκλησία της Ελλάδος, συμπεριλαμβανομένου και του Νικολάου Μεσογαίας, καταπατά όλους τους Νόμους Λειτουργίας της Εκκλησίας και ουσιαστικά θέτουν τους εαυτούς τους εκτός Ορθοδοξίας. Εκτός λοιπόν της καταπάτησης και παραβίασης, ο Νικόλαος Μεσογαίας δεν ενημερώνει τον λαό, γιατί ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ως υπηρέτης του, αλλά ως εξουσιαστής του. Αυτό το πνεύμα δεν έχει σχέση με Ορθοδοξία.
Οι ρασοφόροι της ενορίας του Νικολάου Μεσογαίας, όπως και πολλών άλλων ενοριών, κηρύττουν ότι ο Χριστός νικήθηκε από κάποιον σατανά, οδηγώντας το ποίμνιο στην τρέλα και στα ψυχιατρεία, ενώ θησαυρίζουν σε βάρος τους. Τους μιλούν για μαγείες και τους καταργούν το αυτεξούσιο. Όταν λέει ο ίδιος ο Χριστός «θεοί εστέ και υιοί υψίστου άπαντες» και «όποιος Χριστόν εβαπτίσθη, Χριστόν ενενδύθη», και σαφώς όπως δήλωσε ο Χριστός περί της νίκης του επί του κόσμου τούτου, τότε σαφώς όλοι αυτοί είναι εκτός του πνεύματος της ΟΡθδοξίας. Με πιο απλά λόγια σας κοροϊδεύουν και σας θέλουν μια ζωή υποταγμένους. Σας άφησαν αδιάβαστους μέσω της άθλιας παιδείας και δεν είστε σε θέση να κρίνετε αν αυτά που σας λένε είναι ελληνικά και ορθόδοξα.
Η εκκλησία ανέχεται παιδεία παιδοφιλίας, ομοφυλοφιλίας και τρίτου φύλου να διδάσκεται στα σχολεία των παιδιών μας. Αυτή είναι η παιδεία της νέας τάξης του σιωνισμού και δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα και Ορθοδοξία. Για αυτά τα θέματα ο Νικόλαος Μεσογαίας, όπως και όλοι οι άλλοι, δεν μιλούν και δεν ενημερώνουν τον λαό. Σιωπούν και συναινούν. Δεν αρκεί μια ενάντια δήλωση, την στιγμή που η Εκκλησία είναι ανώτερο βασίλειο από την εκάστοτε κυβέρνηση.
Υποχρέωση του κάθε ορθόδοξου είναι να κρίνει αν ένας ιερεύς είναι άξιος ή όχι. Όσο ο ελληνικός λαός ανέχεται όσους έχουν αυτό το πνεύμα της αποστασίας, υποδούλωσης, εξευτελισμού μας, τότε όλοι αυτοί παραμένουν και συνεχίζουν το ανθελληνικό και αντορθόδοξο έργο τους, διαλύοντας την οικογένεια, στέλνοντας στο τρελάδικο Έλληνες, θησαυρίζοντας σε βάρος μας.
Είναι διαχειριστές κατά τον Νόμο της Ορθοδοξίας της περιουσίας της Εκκλησίας και όχι ιδιοκτήτες, όπως παρουσιάζονται. Εκκλησία είμαστε κι εμείς ο βαπτισμένος τον Χριστό λαός. Την παράκληση που έκανε ο Άνθιμος Θες/νίκης περί της Εθνικής Τράπεζας, ότι «κινδυνεύει και αν καταστραφεί, τότε εμείς (αυτοί δηλαδή) τελείωσαν οικονομικά» (https://www.youtube.com/watch?v=4Yh4lsIQ0Ns), την έκανε γαργάρα η Εκκλησία, όπως και ο Νικόλαος που τον παρουσιάζουν τα ΜΜΕ ως σωτήρα! Όταν λοιπόν η εκκλησία του «να μην έχεις δεύτερον μανδύα», έχει ως θεό το χρήμα και την ανωμαλία, τότε για ποια Εκκλησία του Χριστού μιλάμε; Για ποια ανάσταση Ελλάδος, όταν το πνεύμα του Χριστού το έχουν πάνω στον σταυρό; Όταν κηρύττουν σταυρωμένο Χριστό και όχι αναστημένο; Για αυτούς ο Χριστός δεν αναστήθηκε ποτέ! Και σαφώς δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αναστήσουν την Ελλάδα… άλλωστε το είπε και ο αρχιεπίσκοπος: «αφήνουμε τώρα όλα τα άλλα, ότι εμείς θα ελευθερώσουμε την Ελλάδα, ποιος τα λογαριάζει αυτά τα πράγματα;» (εδώ το ανακοινωθέν: https://www.youtube.com/watch?v=k96vmLAfGos). Διαφοροποιήθηκε σε αυτή τη δήλωση ο Νικόλαος; Όχι βέβαια! Και όσον αφορά τα λόγια Αγίων που χρησιμοποιεί, ναι αυτά είναι των Αγίων Πατέρων, που όμως ΔΕΝ τα εφαρμόζει. Τα λέει για να λέτε εσείς «τι ωραία που τα λέει»! Γενικώς όταν όλοι αυτοί οι μητροπολίτες μιλούν χωρίς να πράττουν και να εφαρμόζουν τα δίκαια του Ελληνικού Λαού, τότε απλά σας παραμυθιάζουν. Αυτοί έχουν τους Νόμους στα χέρια τους, νόμοι οι οποίοι θα μπορούσαν να αναστήσουν την Ελλάδα και δεν κάνουν τίποτα. Γνωρίζετε Έλληνές μου, ότι αν η Ορθόδοξη Εκκλησία δώσει εντολή στον στρατό ως βασιλεύουσα, ο στρατός οφείλει να υπακούσει;
Και πού είναι τώρα ο Νικόλαος να φροντίσει να στεγαστούν τόσοι Έλληνες που είναι άστεγοι και πεινασμένοι, όταν υπάρχουν τόσα άδεια μοναστήρια; Τόση γη των μοναστηριών που μπορεί να καλλιεργηθεί από τους άστεγους και να θρέψουν όλη την τριγύρω περιοχή; Πού είναι ο κάθε μητροπολίτης να περιθάλψει τους πληγέντες από τις φωτιές; Ποια εκκλησία είναι αυτή που επιτρέπει να υπάρχουν πένητες και άστεγοι;
Τα όμορφα λόγια κηρύγματος του Νικολάου Μεσογαίας, την ώρα που ΔΕΝ Ορθοδοξεί, δεν είναι παρά στάχτη στα μάτια του λαού. Ο Καμμένος που έκαψε τους Έλληνες που τον ψήφισαν, του απέδωσε τιμή σαν της Μπουμπουλίνας. Είναι γνωστή πια η κοροϊδία των πολιτικών…. Όπως και γνωστή γίνεται στον λαό η κοροϊδία των Ιεραρχών. Θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι αυτοί και να παραιτηθούν άμεσα.


«Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΥ ΔΕΔΕΤΑΙ»

SOCRATESNIOS
 katohika.gr