Τετάρτη, Αυγούστου 15

Θλιβερή παράσταση θλιβερών κομπάρσων και τηλε –πανηγυρισμοί. Μέχρι που και οι Άθεοι, τηλερουφιάνοι, θυμήθηκαν την Παναγία, «που έκανε το θαύμα της»


Γύρισαν τα δυο «στελέχη», οι «ένστολοι», που φύλαγαν τα σύνορα αλλά παραδόθηκαν και χάρηκαν οι δικοί τους, αλλά και η άθλια κυβέρνηση, που έκανε ότι μπορούσε για να εισπράξει «κάτι».

Μόνο που δεν απήγγειλαν, το «Ηχείστε οι Σάλπιγγες» του Σικελιανού. Πάνω στην χαρά τους ξέχασαν και τον θρίαμβο της ΑΕΚ και την πρόκριση της ΠΑΟΚάρας.



Ο Γελοίος Χάνος , επιστράτευσε και άγημα, δια τους εκπορθήσαντες το «Κουραδόκαστρο». Τέλος πάντων δια τους δυο παραδοθέντες, μπράβο τους που γύρισαν. Δεν θα γκρεμίσουμε και τα Ντουβάρια ούτε θα σφάξουμε τον Μόσχο.

Τα όσα γραφικά διαρρέονται από τους ρουφιάνους της Επικοινωνίας , περί της κυβερνητικής πολιτικής και περί παρεμβάσεως του ανθυπάτου Τζέφρυ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Ο ανθύπατος που καθοδηγεί την πολιτική της Κοινοπραξίας, εισηγήθηκε «κλιμάκωση της ελληνοτουρκικής κρίσης» και ο πράκτωρ υπουργός κατόπιν της αμερικανικής προτροπής κατήγγειλε τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που με αμερικανική πίεση είχε συμφωνήσει ο Αβάπτιστος Τζέφρυ .
Αποτέλεσμα εικόνας για παιατ
 Η απελευθέρωση των δυο, ήταν απόφαση του Ερντογάν που δεν την περίμενε κανείς από τη πρεσβεία και την κυβερνητική Κοινοπραξία.

Ο Ερντογάν απάντησε έτσι στους αμερικανούς, ότι η Τουρκία είναι «Κράτος Δικαίου», και όταν ολοκληρωθεί η προανάκριση και η «έρευνα», εάν δεν προκύψουν στοιχεία σε βάρος του επικεφαλής του «Κλιμακίου στην Άγκυρα», τότε θα μπορέσει και αυτός να φύγει.

Άλλωστε, ο «Πάστορας» δεν είναι σε φυλακή αλλά σε περιορισμό στο σπίτι του.


Δελτίο των 11

Κρύος και ξαφνιασμένος ο Καμμένος υποδέχτηκε τους στρατιωτικούς. Από φθινόπωρο είχε σίγουρη την ένταση με τους Τούρκους.  Τώρα Πάνο; Τι θα κάνεις; Τι λέει ο πρέσβης;

 Ως γνωστών  το επίπεδο του μέσου Έλληνα είναι τριτοκοσμικό. Μέχρι και χθες το βράδυ οι εφιάλτες των Αθηνών έπαιζαν χωρίς αντίπαλο στα ελληνοτουρκικά. Πετούσαν την μπάλα στον κακό Ερντογάν και γελούσαν με τον γραφικό λαό. Έβαζαν blogs να γράφουν για πολέμους και τακτικές. Τώρα που επέστρεψαν οι στρατιωτικοί υπάρχει θέμα....

Tώρα που ο Ερντογάν θα τα βρει με τον Τραμπ........ΟΛΑ θα μας γυρίσουν μπούμερανγκ μαζί με τις σαχλές προφητείες...
Αποτέλεσμα εικόνας για ερντογαν τραμπ
https://perimajestic.blogspot.com