Τρίτη, Αυγούστου 28

ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ : DEUTSCHLAND (Η ΓΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ) ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ε.Π.Ε ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.


Οτι οι ναζι ως αντικειμενικο στοχο ειχαν και εχουν την Ελλαδα και τους Ελληνες,αυτο ειναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΝΩΣΤΟ!!
Οπως ειναι γνωστο οτι η Γερμανια Ε.Π.Ε ειναι το προτεκτορατο των ναζιστων!
Γιαυτο ας διαχωριζουμε το κρατος των ναζιστικων σκουπιδιων που καταδυναστευει τους πραγματικους κατοικους της Γης του Διος(αυτο σημαινει στα <<Γερμανικα>> Deutschland), απο τους καταδυναστευομενους ιθαγενεις κατοικους της!

Σημερα που η Ελλαδα ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ,αν υπαρχει καποιος που ΦΟΒΑΤΑΙ,ειναι το ναζιστικο σκουπιδομανι των κυριαρχων της γης του Διος!
Και ο φοβος αυτος ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ !! α)Απο την σιωπη των γαιδαρων στο τελος των μνημονιακων υποχρεωσεων της Ελλαδας!!
β)Απο τα γκαρισματα των κιτρινιαρηδων χολεριασμενων εφημεριδων και περιοδικων του προτεκτορατου των ναζι και η ειρωνεια τους εναντιον της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ μας!!
γ)Ηαπολυτη συνεργασια τους με καποια ναζιστικα κομματα στην Ελλαδα,για την αποδομηση της επιτυχιας της εξοδου μας απο τον λακκο με τα φιδια που μας ειχαν ριξει με ψευτικο χρεος!!(Τους εκατσε στο στομαχι ως γνωστον,γιατι εχασαν κλοπιμαια,μιζες και λοιπες ομορφιες).
δ)Οι ΗΛΙΘΙΕΣ προσπαθειες τους να μας αποτρεψουν να βγουμε στις αγορες,για να ξαναπεσουμε στην αναγκη τους,και να συνεχισουν τις κλοπες και τις ληστειες.Αν αποτυχουνε(που ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ)το προτεκτορατο ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΟΘΡΟ!!
ε)Απο τις κρυφες προσπαθειες διαφορων οικονομικων <<κυκλων>> σε Γερμανια και Ελλαδα σε αγαστη συνεργασια φυσικα(η μοναξια τους φοβιζει) για την αποτροπη της Ελλαδας να βγει στις αγορες,με αναλυσεις τυπου ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ και ευφανταστης ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!
Σημερα δηλαδη,τα ντοπια και Γερμανικα ναζιστακια,παιζουν απο απελπισια ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ!!
Και φυσικα ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ!!
Χανουν ηδη!!
Γιατι ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!
Υπαρχουν στοιχεια που ολη η Γερμανικη αλλα και Ελληνικη μαφια,προκειται να προβαρει ΤΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΙΑ!!!
Αυτο που δεν εχουν δε ακομα καταλαβει ειναι,οτι στις αγορες,ΔΕΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑΖΙ!
Επιπλεον,οι ευρισκομενοι στις αγορες,χρειαζονται <<Σιγουρακια>> στο χαρτοφυλακιο τους,οπως καταντησαν αυτες απο τις ψυχοπαθεις πραξεις των αναλφαβητων πρωην κυριαρχων ναζι δηθεν οικονομολογων!Αλλα και οπως καταντησαν την παγκοσμια οικονομια!!
Και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ που υπαρχει αυτη τη στιγμη στον πλανητη,ειναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ,οχι γιατι ξαφνικα μας αγαπησαν που βγηκαμε απο τα μνημονια,αλλα γιατι οι αγορες,κοιτανε προοπτικα τα διαθεσιμα χαρτια!
Και η μονη χωρα που εχει ευοιωνες προοπτικες για ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ,αλλα επι πλεον ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ειναι η Ελλαδα!!
Αν θελουν για βραχυπροθεσμα κερδη,θα παιξουν σε αλλες παραλιες με τα κουβαδακια τους και απο οτι φαινεται λοξοκοιταζουν προς Γερμανικες παραλιες!
Αλλωστε το οτι μας πληροφορουν με τα δημοσιευμενα στοιχεια της Γερμανικης οικονομιας οτι ακομα ΑΝΤΕΧΕΙ,ειναι η αποδειξη του τρομου τους!!
Γιατι οι αντοχες της ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!!ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!
Και τα ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ,ΔΥΝΑΤΑ,ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!
Τα οπλα της Γερμανιας,ειναι ΛΙΓΑ,ΑΔΥΝΑΜΑ,ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΩΝ!!
Δηλαδη απο στοιχεια για φυλακη!
Και παρεμπιπτοντως ας ξαναρωτησουμε παλι τον αειμνηστο κυριο Σοιμπλε:
Κυριε Σοιμπλε,η αναφορα σας στα υποτιθεμενα δανεικα προς την Ελλαδα,οτι δεν θα δινονται απ ευθειας στο Ελληνικο κρατος αλλα θα πηγαινουν απ ευθειας στους <<δανειστες>>μας,ΜΑΘΑΤΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗ και ΟΤΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΧΑΡΑΞΗ ΔΡΟΜΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ?Η ακομα το αγνοειτε?
Κυριε Κυριακο Μητσοτακη,γνωριζετε κατι γι αυτο,μια και ανηκετε στην ιδια <<πολιτικη>> παρεα-ομαδα?
Ιωαννα Βαφειαδου
vafianna@gmail.com
 triklopodia.gr