Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 13

415 ΚΑΙ ΟΧΙ 10,2 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ!!!

ΤΖΑΝΗΣ ΓΚΟΥΣΚΟΣ 
Οικονομολόγος - Συγγραφέας
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

Το νου σας ρεμάλια...!!!
Πήγε σήμερα στην Κάνδανο και αφού κατέθεσε στεφάνι ο υποκριτής!, έκανε μετά δηλώσεις για τις Γερμανικές αποζημιώσεις...
«Είναι ιστορικό χρέος απέναντι σε αυτούς που έφυγαν αλλά και απέναντι στις επόμενες γενιές.
Μέχρι το τέλος του έτους θα έχουμε το πόρισμα για τις διεκδικήσεις, το οποίο θα έρθει μέχρι το τέλος του έτους στην Ολομέλεια της Βουλής για τις περαιτέρω κινήσεις μας με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων».
Θέλει και τη συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων! που λίγο - πολύ τάχουνε αρπάξει απ΄τους Γερμανούς, αυτοί, οι πατεράδες τους και οι παππούδες τους! ...oποία ειρωνεία! 
Ποιος θα τολμήσει να πει όχι;;; 
Πάμε στο ψητό :
Για τι ποσά μιλάει το πόρισμα της Επιτροπής της Βουλής;;;
...για 269,5 δισεκ. εκ των οποίων το κατοχικό δάνειο είναι 10,2 δισεκ. ευρώ.
Θα με βρείτε μπροστά σας ξεφτίλες της Βουλής μ' ένα τεράστιο πανό απ' έξω που θα γράφει : 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ... 
415 ΚΑΙ ΟΧΙ 10,2 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ.
Κι' όλοι εσείς, οι εκατοντάδες χιλιάδες, οι περί τ' άλλα τυρβάζοντες πατριώτες, ...αν λέω, αν, κιοτέψετε, ακόμα καλύτερα! 
Ακόμα μια ευκαιρία για να ξεκαθαρίσει η ήρα απ' το στάρι και ο προδότης απ' τον πατριώτη. 
Και έναντι των 300 της Βουλής, θα έχω δίπλα μου 30 ψυχάρες από χέρι, που δεν το βάζουμε κάτω και δεν προσκυνάμε τις κατουρημένες ποδιές της Μέρκελ και των δοσιλόγων της εδώ. 
Υ.Γ. Περιττό βέβαια ν' αναφέρω ότι πάνε εσκεμμένα να το κάψουν, όταν βάζουν στο ίδιο καλάθι, το θέμα των αποζημιώσεων - που εξαρτάται από μακροχρόνιες και αμφίβολες διεθνείς δικαστικές αποφάσεις - με το θέμα του κατοχικού δανείου που είναι άμεσα απαιτητό απ' τη Γερμανία. καθ' ότι …ληξιπρόθεσμο δάνειο...
ΣΧΟΛΙΟ : Η Διακρατική συμφωνία clearing, μεταξύ Ελλάδος και Γερμανίας (1942) που προβλέπει υπερτιμολόγηση κατά 300% των εισαγόμενων απ' την Γερμανία προϊόντων, ώστε να επιδοτηθεί ο τιμάριθμος στη Γερμανία, αλλά και να πληρωθούν μέσω αυτών τα κατοχικά δάνεια….
Μιλάω ακόμα για την κατάθεση του Κούστε Ρόϊτερ (αυτός που κρατούσε τα μαύρα ταμεία της Ζήμενς) στην εισαγγελέα του Μονάχου το 2005, που λέει, με αναλογία 3/2/1 μερδικά, δίναμε τις μίζες στα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα.
Το ότι είναι διεφθαρμένοι το ξέρουμε, αλλά θα μιλάμε με αποδείξεις και μόνον.
Γιατί, μόνον έτσι θα τους καθίσουμε στο σκαμνί….