Τρίτη, Οκτωβρίου 16

Κάλεσμα προς τους Ελληνες ολου του πλανητη ..



Νομίζω οτι Ήρθε η ώρα όλοι σας να σκεφθείτε πολύ καλά και να κοιτάξετε βαθιά στην καρδιά σας το καμπανάκι που ήδη άρχισε να χτυπά και να σας καλεί πίσω στην πατρίδα !
Ακουστέ με καλά , διαβάστε τις λέξεις μου με προσοχή !

Έρχεται κάποια στιγμή στην Ζωή που οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν όχι με γνώμονα το συμφέρον η το εύκολο αλλά με το καθήκον και την τιμή !!
Είναι η ώρα που το ρολόι σαν ξυπνητήρι σας καλεί να γυρίσετε στην Πατρίδα , είναι η κατάλληλη ώρα που θα σας δώσει τον χρόνο να προλάβατε να βάλετε το λιθαράκι σας και για την προστασία σας, την προστασία της οικογένειας σας αλλά και την τιμή να προστατεύσετε την χώρα σας !!
Ένας σπόρος πρέπει πρώτα να φυτευτεί και να του δοθεί ο χρόνος να αναπτυχθεί , είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψετε στην Μητέρα σας και να της δώσετε τον χρόνο οι δικοί σας πλέον σποροι να αναπτυχθούν και για το δικό σας συμφέρον άλλα και το συμφέρων του αίματος του Έθνους !

Είναι η ώρα να δείτε το αύριο με αλλά μάτι , να αλλάξετε το σκεπτικό για το ποιοι είναι οι ουσιώδης στόχοι σας για το μέλλον , τι είναι πραγματικά καλό για εσάς και την οικογένειες σας !
Θα χρειαστεί να ενωθούμε όλοι μαζί σύντομα αλλά θα είναι μάταιο αν δεν έχετε προλάβει να τοποθετήσετε το λιθαράκι σας , τον σπόρο σας στο χώμα της ελληνικής γης μας ώστε να προλάβετε να είστε ασφαλής !!…
Έχετε ακόμα δύναμη υλική οι Έλληνες του εξωτερικού σκεφθείτε πολλές φορές μέσα σας αν αυτή την δύναμη θέλετε να την σπαταλήσετε σε όνειρα ψεύτικα ενός πολιτισμού της χεστρας , αν θέλετε να συνεχίσετε να ενισχύετε ακόμα τους εχθρούς της μητέρας σας με αντίτιμο απλά μια μέχρι στιγμής υποτιθέμενη καλή Ζωή !!..
Είναι καθήκον σας προς την οικογένεια του έθνους σας να βρεθείτε άμεσα να πατάτε πάνω στα πάτρια εδάφη , να ενωθείτε με το dna σας και να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς της ανθρωπότητας !
Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης σας απόφασης , μια απόφασης που θα μείνει ισχυρά γραμμένη στην ιστορία του κόσμου , μην μείνετε έξω από αυτή την στιγμή !
Πρέπει να προλάβετε να προετοιμαστείτε μαζί με τους Έλληνες αδελφούς σας , πρέπει ΤΩΡΑ να ξεκινήσετε να γράφεται από την αρχή την ιστορία !
Μην αφήσετε το ψεύτικο να σας στερήσει το αληθινό της Ζωής , μην αφήσετε τους τρόπους των σκλάβων να σας στερήσουν την τιμή και την Ελευθερία που μόνο η Ελλάδα μπορεί να δώσει !!
Μην αψηφήσεις το κάλεσμα μου , αυτό δεν είναι ένα άρθρο σε ένα μπλοκ για να γεμίσει ο χώρος , είναι μια απόλυτη προειδοποίηση , ΤΩΡΑ είναι η ώρα να αποφασίσεις ..ΑΥΡΙΟ θα είναι ίσως αργά …ΠΡΕΠΕΙ να έρθεις και να σου μείνει λίγος χρόνος να προλάβεις να οργανωθείς και να φυτέψεις τον σπόρο της Ελευθερίας μας σε όλες τις μορφές του!
Stranger..