Τρίτη, Οκτωβρίου 23

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ - ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !

Προσλήψεις αλλοδαπών συμβασιούχων σε Δήμους καταγγέλλει η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ



Δήλωση του Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, Νίκου Ζόμπολα, που ο ίδιος την χαρακτηρίζει, όχι απλή ανακοίνωση, αλλά καταγγελία και μάλιστα σοβαρή, που κάνει λόγο για «γαϊτανάκι» πρόσληψης Δημοτικών Υπαλλήλων, παρουσιάζοντας, ταυτόχρονα κι ένα νέο στοιχείο,  αυτό της πρόσληψης αλλοδαπών σε υπηρεσίες Δήμων, μέσω προκηρύξεων του ΟΑΕΔ και «αποελληνοποίηση των δήμων και των ψηφοφόρων».

Η δήλωση

“Η δήλωση μου δεν είναι μια απλή ανακοίνωση, αλλά καταγγελία και μάλιστα σοβαρή.

Έχει δημιουργηθεί ένα «γαϊτανάκι» πρόσληψης δημοτικών υπαλλήλων μόνο μέσω ΟΑΕΔ και όχι όπως θα έπρεπε φυσιολογικά μέσω των ίδιων των δημοτικών αρχών και μόνο για συμβάσεις μερικών μηνών χωρίς προγραμματισμό.

Τα προσόντα και οι προϋποθέσεις του ΟΑΕΔ δε, είναι εξαιρετικά γενικές και αόριστες, για οποιαδήποτε θέση δημιουργείται σε δήμους.

Μπορεί δηλαδή να προσληφθεί νηπιαγωγός σε τεχνική υπηρεσία δήμου!

Αυτοί όλοι οι «προσωρινοί» υπάλληλοι μηνών γίνονται και πολιτικοί όμηροι της κυβέρνησης, για το αν θα ανανεωθούν κάθε φορά οι συμβάσεις τους.

Και ερχόμαστε στο ζουμί τώρα και στον «εθνικό κίνδυνο».

Μπορεί μέσω του ΟΑΕΔ να προσληφθεί στους δήμους ο οποιοσδήποτε αλλοδαπός, διά της πλαγίας οδού.

Υπάρχουν παραδείγματα από δήμους, Ρώσοι σε τεχνική υπηρεσία, Αλβανοί σε πολιτική προστασία και Πακιστανοί σε καθαριότητα.

Αυτοί μετά, μέσα από παραθυράκια νόμων έχουν την δυνατότητα να ελληνοποιηθούν, ως έχουν γίνει καταγγελίες τον τελευταίο καιρό για 20,000 τέτοιες ελληνοποιήσεις και ευκολονόητο είναι ότι θα αποτελέσουν ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.”epoli.gr