Τρίτη, Οκτωβρίου 23

Η Συμφωνία των Πρεσπών έρχεται στην ελληνική Βουλή τον Ιανουάριο – Υπάρχουν αρκετές «εφεδρείες» για να περάσει



O Z.Zάεφ με υπόγειες διεργασίες βρήκε τους 80 βουλευτές που απαιτούνταν για την έναρξη των συνταγματικών μεταρρυθμίσεων δίνοντας έτσι την χαριστική βολή στον Ελληνισμό, την Ελλάδα και κυρίως σε όσους νόμιζαν ότι μπορούσαν να «τζογάρουν» πολιτικά χρησιμοποιώντας την ελληνική Ιστορία.

Τώρα ακολουθεί η μεταφορά της διεργασίας στην ελληνική Βουλή, όπου οι «εφεδρείες» υπάρχουν για να κυρωθεί.
Η προχθεσινοβραδινή υπερψήφιση της πρότασης για τροποποίηση του Συντάγματος της ΠΓΔΜ από 80 βουλευτές σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της πολιτικής συνεργασίας του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου καθώς η συμφωνία θα καταφθάσει προς κύρωση και μετά από αυτή την διαδικασία οι πολιτικοί τους δρόμοι θα αρχίσουν να ξεχωρίζουν εκ των πραγμάτων.
Όπως όλα δείχνουν αρκετοί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ είναι έτοιμοι να υπερψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών ακόμα και εάν δεν τους το επιτρέψει ο Π.Καμμένος.
Βάση δηλώσεων και διαθέσεων υπάρχουν βουλευτές των ΑΝΕΛ που είναι έτοιμοι να την ψηφίσουν παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος έχει επανειλημμένα δεσμευτεί ότι δεν θα την ψηφίσει και η λοιγική είναι απλή: