Πέμπτη, Οκτωβρίου 11

Ο πιστός οπαδός του Soros, Βαρουφάκης, απειλεί τον Σαλβίνι: Θα με βρεις μπροστά σου

Ο οπαδός του Soros, Βαρουφάκης, απειλεί τον Σαλβίνι: Θα με βρεις μπροστά σουοπαδός του Soros, Βαρουφάκης, απειλεί τον Σαλβίνι: Θα με βρεις μπροστά σουΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1) Βαρουφάκης για την Μακεδονία: «Όχι στα συλλαλητήρια μίσους»
2) Γιάνης Βαρουφάκης: Μεγάλη… επιτυχία η εκχώρηση της Μακεδονίας
3) O Βαρουφάκης εμφανίστηκε σε πρωτοβουλία του Open Democracy του George Soros …ενάντια στις “ψευδείς ειδήσεις” !
4) Μήπως ο φίλος του Σόρος, Βαρουφάκης ,φόρτωσε στη χώρα επιπλέον τόκους και κέρδη για τραπεζίτες;
5) Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROTHSCHILD!!!
Έφυγε με τις κλωτσιές από την Ελλάδα όπου δεν τόλμησε να κάνει κόμμα και τώρα απειλεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης της 3ης μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρωζώνης με 60.000.000 πολίτες.
Εφιάλτες θα βλέπει ο Salvini μετά την επίθεση του Φάντη Μπαστούνι Βαρουφάκη …
του εξολοθρευτή με τα λαχούρια… των 285 ευρώ. Σκοτώνει και μόνο με το γούστο του λέμε…
O Βαρουφάκης εμφανίστηκε σε πρωτοβουλία του Open Democracy του George Soros …ενάντια στις ψευδείς ειδήσεις (Fake News) κι εδώ μπορούμε να γελάσουμε. (Δείτε μετά το 1:25)
<span data-mce-type="bookmark" style="display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;" class="mce_SELRES_start"></span>
ΠΗΓΗ
«Θα μας βρείτε μπροστά σας παντού!» προειδοποιεί ο πρώην υπουργός Οικονομικών.
Σκληρή επίθεση στον Ματέο Σαλβίνι εξαπέλυσε την Τρίτη ο Γιάνης Βαρουφάκης μετά την κοινή συνέντευξη Τύπου του Ιταλού αντιπροέδρου με την ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν στη Ρώμη.
«Ματέο Σαλβίνι, ναι, η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα. Κι εσείς δεν είστε ο αντι-συστημικός που παριστάνετε. Προσφέρετε άλλοθι στο αυταρχικό κατεστημένο να συνεχίζει τις καταστροφικές για την πλειοψηφία πολιτικές» σημειώνει στο λογαριασμό του στο Twitter o επικεφαλής του ΜεΡΑ25.
«Θα μας βρείτε μπροστά σας παντού!» προειδοποιεί δε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ο οποίος ανάρτησε μάλιστα το μήνυμά του στον Σαλβίνι και τα αγγλικά, ενώ το παράρτημα του κινήματος DiEM25 στη Φλωρεντία ανάρτησε το μήνυμα και στην ιταλική γλώσσα.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι που θέλουν να σώσουν την «ανθρωπότητα» από τις “ψευδείς ειδήσεις”…
Γράφουν αυτοί οι «ανεξάρτητοι» δημοσιογράφοι στο Open Democracy ότι δεν έχουν ιδιοκτήτες δισεκατομμυριούχους .. .αλλά όλο το χρήμα για την «ανεξάρτητη» δράση τους το ρίχνουν κάτι «φτωχαδάκια» όπως ο Soros και οι Rockefeller μαζί με τη CIA.
Το ψέμα και η εξαπάτηση είναι ο μοναδικός λόγος ύπαρξης όλων αυτών που δουλεύουν ακατάπαυστα , έναντι αμοιβής πάντα , για να διαδίδουν την …«αλήθεια»
Ο οπαδός του Soros, Βαρουφάκης, απειλεί τον Σαλβίνι: Θα με βρεις μπροστά σου5Ο οπαδός του Soros, Βαρουφάκης, απειλεί τον Σαλβίνι: Θα με βρεις μπροστά σου6Ο οπαδός του Soros, Βαρουφάκης, απειλεί τον Σαλβίνι: Θα με βρεις μπροστά σου4
grothia.gr