Τρίτη, Νοεμβρίου 6

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ – ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ – ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ… «ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ»

stauro
Όλο και πιο κοντά στο να αναγείρουν οι νεο – κομμουνιστές θέμα κατάργησης του σταυρού από την ελληνική σημαία, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

Ενόψει της περιβόητης αναθεώρησης του συντάγματος, ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να αναβαθμίζει σε μείζον εθνικό θέμα τις σχέσεις  Εκκλησίας και Κράτους.

Στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται πως «έχει έρθει ο καιρός, ώστε να κατοχυρωθεί ρητά στο Σύνταγμα η θρησκευτική ουδετερότητα του ελληνικού κράτους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται κανονιστικά και πρακτικά».
Παρά το γεγονός ότι δεν αναφέρεται ξεκάθαρα το ενδεχόμενο αφαίρεσης του σταυρού από την ένδοξη σημαία μας, η λέξη «ουδετεροποίηση» προκαλεί σκέψεις και φόβους για το τι θα επακολουθήσει.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πατριώτες θα ξεσηκωθούν και να βγουν κατά χιλιάδες στους δρόμους όπως έγινε και στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας και το ξεπούλημα της από τους άθλιους μπολσεβίκους.
Επίσης, η φράση «επικρατούσα θρησκεία» δημιουργεί υπόνοιες ότι θα υπάρξει κατάλυση της Ορθοδοξίας ως επίσημης θρησκείας του Κράτους.
Μερίδα του ελληνικού τύπου εκτιμά ότι η αναφορά «ουδετερόθρησκο» κράτος που προτείνει η κυβέρνηση θα επιφέρει τρομερά ριζικές αλλαγές στα θρησκευτικά μας σύμβολα, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης πιθανόν των εικόνων από δημόσιες υπηρεσίες, της κατάργησης της πρωινής προσευχής στα σχολεία και πολλά πολλά άλλα.
Με τη «βιτρίνα» της ανεξιθρησκείας, ισοπεδώνουν τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, καθώς και όλες τις εθνικές αξίες που ορίζει το ελληνικό Σύνταγμα. Άραγε πόσο ακόμα θα ανεχθούν όλα τα παραπάνω οι Έλληνες; Πόσο θα αντέξουν την προσπάθεια αποτίναξης κάθε τι ελληνικού στο όνομα της «προόδου». Ο ελληνισμός δεν βάλλεται μόνο από βορρά και ανατολή αλλά και εντός των τειχών. Η μόνη λύση είναι ο ξεσηκωμός του λαού που θα στείλει τους κομμουνιστές εκεί που τους αξίζει. Στο περιθώριο!

 .makeleio.gr