Τετάρτη, Δεκεμβρίου 12

Β.Πετρομιχελής:Μέγιστη προδοσία η υπογραφή Τσίπρα για καταργηση των συνόρων μας


Μέγιστη προδοσία από τους ηγέτες των χωρών που θα υπογράψουν το παγκόσμιο σύμφωνο μετανάστευσης. Τα Ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης ούτε άχνα για το θέμα.
Χωρίς να ενημερώσει κανέναν ο Τσίπρας (Ο Τσόγλανος με τις μολότωφ) θα είναι αύριο Δευτέρα στο Μαράκες για να υπογράψει μια μέγιστη προδοσία με σκοπό την ολοσχερή καταργήσει
των συνόρων μας. Με αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρώσει τον εκμηδενισμό του Ελληνισμού.
Ο μέγιστος προδότης και ανθέλληνας ως Υπουργός των Εξωτερικών θεμάτων αλλά και ως Πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Γενική Συζήτηση, στην Ολομέλεια της Διάσκεψης, οι εργασίες της οποίας θα αρχίσουν στις 09.00, και θα παρουσιάσει τις θέσεις της Ελλάδας σχετικά με το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση.
Ήδη μια σειρά από χώρες, όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, η Ουγγαρία, η Αυστρία, η Δανία, η Πολωνία, η Τσεχία, η Κροατία, η Σλοβενία, Ελβετία και το Ισραήλ, δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να υπογράψουν το κείμενο.
Αυτό το Σύμφωνο νομιμοποιεί απόλυτα την μετακίνηση των μεταναστών που σύμφωνα με το Κοράνι αποτελεί εντολή του Προφήτη, αφαιρώντας από τα κυρίαρχα κράτη ανεξαρτήτως τις αντιδράσεις τους και τους ισχυρισμούς τους.
Και το χειρότερο είναι πως κάθε επικριτικό σχόλιο για τη μαζική μετανάστευση θα είναι ποινικό αδίκημα…
Το μήνυμά μου στον Αλ6 είναι αν τυχόν υπογράψει το παγκόσμιο Σύμφωνο για την Μετανάστευση να μη γυρίσει ποτέ πίσω.-
http://amazonios.net