Πέμπτη, Ιανουαρίου 31

Πάνω από 100 κορυφαία στελέχη του ΚΙΝΑΛ στο κόμμα του Γιώργου Αυτιά!

Σοκ στο Σακραμεντο!

Δεν υπάρχει χρυσός του ΣΥΡΙΖΑ στο ρωσικό Boeing 777 που απογειώθηκε από το Καράκας με προορισμό τη Μόσχα

Σοκ στο Σακραμέντο! Πάνω από 100 ΚΙΝΑΛήτες εγκατέλειψαν αιφνιδίως το χαζοΚΙΝΑΛ για το νέο κόμμα που ετοιμάζει ο γίγαντας Γιώργος Αυτιάς με το το όνομα ΛΑΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
Ο καλός παρουσιαστής αφού δέχθηκε αφόρητες πιέσεις από τους Αλαφούζο, Μαρινάκη και Θοδωρή Κυριακού υπέκυψε και προχωρά στη δημιουργία του κόμματος καθότι οι χορηγοί του Κυριάκου ανησυχούν σφόδρα για το αν ο Μητσοτάκης μπορεί να κερδίσει τον φίλο του Μαδούρο, Αλέξη Τσίπρα.

Από την Iόλη Πιερίδη
Ποιοι είναι όμως οι ηρωικοί ΚΙΝΑΛήτες που εγκατέλειψαν το ΚΙΝΑΛ και τη Φώφη;
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ξακουστοί ΚΙΝΑΛήτες είναι οι κάτωθι:
Λάµπρος Ρώσσης, Αγγελος Αγραφιώτης, Ευθυµία Ψωινού, Νίκος Λαµπρακούλης, Σοφία Λαµπαδάρη, Γεωργία Πολαναγνωστάκη, Μάρκος Ρώσσης, Ελένη Ιωαννίδου, Γεράσιµος Ραυτόπουλος, ∆ιονύσιος Ψωινός, Αναστασία Ραυτοπούλου, Αννα Στεργιοπούλου, Χριστίνα Κουτσουρή, Γιώργος Καλαϊτζίδης, Παναγιώτα Ψωµά, Ζωή Ραυτοπούλου, Χαραλαµπία Ψωµά, Μαρία Καµπουράκη, Παρασκευή Γκοτσοπούλου, ∆ιονύσης Γιαννάτος, Μάρκος Παχής, Βασιλική Ψωµά, Ανδρέας Παχής, Μαγδαληνή Πέτρου, Γιάννα ∆ηµάκου, Ελένη Τσώρα, Χαρούλα Ιωάννου, Παναγιώτης Χατζηβασιλείου, Κων/νος Γκολφινόπουλος, Ειρήνη Παχή, Ιωάννα Χατζηβασιλείου, Ανδριάνα Ιωάννου, Βασίλειος Χατζηβασιλείου, Ευγενία Ιωάννου, Καλλιόπη Κουµεντάκου, Ελένη Ρώσση, Θεοδώρα Ιωάννου, Γεώργιος Κύρος, Ευγενία Ιωάννου, Παύλος Λαζαρίδης, Γεωργία Παπαγεωργίου, Νικόλαος Μητρόπουλος, Θανάσης Μάντης, Χρυσούλα Μάντη, Σπυρίδων Ρώσσης, Σωτήρης Μελιγγάκος, Πολυξένη Εξαρχάκου, Γεώργιος Κολοκυθάς, Κων/νος Τσιούρης, Βαρβάρα Ανδρεαδάκη, Αλέκος Τζίµας, Κω/νος Ιωάννου, Νίκος Βασδέκης, Κων/νος Μόσχος, Μαρία Ανδρεαδάκη, Γεώργιος Κουτσιουµάρης, Βασίλειος Κουτσιουµάρης, Παναγιώτης Γκολφινόπουλος, Κωνσταντίνος Ιακωβάκης, Σπύρος Μωραΐτης, Ελευθερία Γκολφινοπούλου, Ειρήνη Μακρυνόρη, Ειρήνη Μωραΐτου, Κώστας Σκορδιαλός, Μυρτώ Ρουνάκη, Ευστράτιος Φούντας, Αθανάσιος Ιακωβάκης, Μαρία Λιόλιου, Παναγιώτης Κουτσουµπίδης, Αθανάσιος Σιώζιος, Σπυρίδων Αναστασιάδης, Χρήστος Ιακωβάκης, Μαρία Χαχαλή, Βασιλική Ιακωβάκη, ∆ηµήτριος Ιωάννου, Χρήστος Πούλιος, Αθανάσιος ∆αλιάνης, Βασίλειος ∆οντάς, Νικήτας Αλλισαφής, Ανδρέας ∆αλιάνης, Θεόδωρος Σιώζιος, Παναγιώτης Ασβεστάς, Νικόλαος Πετρόπουλος, Φωτεινή Ιωάννου, Ευάγγελος Συλλαίος, Ευαγγελία Μαρκοπούλου, Ειρήνη Ιακωβάκη, Μάρκος Μαρκόπουλος, Αλέξανδρος Αναστασιάδης, Πέτρος Πούλιος, Θεµιστοκλής Τσιπολίτης, Κωνσταντίνα Γερολυµάτου, Ζωή Αγραφιώτη, Βασιλική Μακρή, Νικόλαος Μπαζάνης, Αντώνιος Σταγκόπουλος, Ουρανία Μπαζάνη, Αγαµέµνων Σκεπετάρης, Μαρία Μπαζάνη, Ζωή Λαµπαδάρη, Αγγελική Καραστεργίου, Νικολέττα Σταγκοπούλου, Βασιλική Μπούσδρου, Ευαγγελία Θάνου, ∆ηµήτριος Τριανταφύλλου, Ιωάννης-Αθανάσιος Τριανταφύλλου, Αγγελος Αµδάρης, Γεώργιος Πλατανάς με τ΄όνομα.

Στο μεταξύ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στους 20 τόνους χρυσού από τα αποθέματα της κεντρικής τράπεζας  της Βενεζουέλας που παρέλαβε ήδη το ρωσικό Boeing 777 -προσγειώθηκε τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο του Καράκας-οι 5 τόνοι ΔΕΝ είναι χρήματα που έβγαλε έξω ο ΣΥΡΙΖΑ για την περίπτωση που χρειάζονταν να επιστρέψουμε στη δραχμή. Αλλά οι μπαγάσηδες οι Συριζαίοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει κι αυτό το deal με τον Νικολά και ως εκ τούτου να τον υποστηρίζουν σφόδρα. Ο Μαδούρο θα τύπωνε δραχμές για τις ανάγκες της Τράπεζας της Ελλάδας. Η Βενεζουέλα έχει απόθεμα περί τους 100 τόνους από τους οποίους οι 20 ΔΕΝ θα μπορούσαν να ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ.
Τη Δευτέρα η ρωσική εφημερίδα Novaya Gazeta είχε γράψει ότι από τη Μόσχα με προορισμό το Καράκας αναχώρησε αεροσκάφος της ρωσικής εταιρείας πτήσεων τσάρτερ Nordwind Airlines, στο οποίο με βάση το δημοσίευμα της εφημερίδας δεν επέβαιναν επιβάτες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας FlightRadar24, το αεροσκάφος προσγειώθηκε την ίδια μέρα στο διεθνές αεροδρόμιο του Καράκας.
Ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας Nordwind αρνήθηκε να μιλήσει στο Bloomberg για τον σκοπό της πτήσης. Ο υπουργός Οικονομικών της Βενεζουέλας Σιμόν Σέρπα απέφυγε να σχολιάσει το θέμα του χρυσού δηλώνοντας ότι στο αεροδρόμιο δεν υπάρχει ρωσικό αεροσκάφος. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι το Κρεμλίνο δεν γνωρίζει τίποτα για το αεροσκάφος της Nordwind. Την ίδια άποψη εξέφρασε και η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, η οποία προσέθεσε ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να προχωρήσει σε απομάκρυνση των Ρώσων από τη Βενεζουέλα.
Μπάχαλο.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ>
Γράφω γρήγορα το σενάριο. Φήμες,εδώ και χρόνια,λένε ότι ο Τραμπ εξελέγη μετά από την χειραγώγηση των Αμερικανικών εκλογών από τον Πούτιν και είναι στην ουσία υποχείριο του. Η Κίνα έχει δώσει μεγάλα δάνεια στην Βενεζουέλα αλλά τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά συμφέροντα είναι της Ρωσίας. Ο Τραμπ σε συνεννόηση με Πούτιν και Μαδούρο δίνει τελεσίγραφο στον δεύτερο, επίσημα αλλά του έχει δώσει αμνηστία από την αρχή κάτω από το τραπέζι. Ο Μαδούρο με την βοήθεια των 400 Ρώσων μισθοφόρων φεύγει για την Ρωσία μαζί με τους 20 τόνους χρυσού της χώρας που όμως δεν προορίζεται για τον ίδιο, όχι τουλάχιστον όλο. Αλλά για τα ταμεία του Πούτιν και της Ρωσίας! Η Βενεζουέλα είναι επιτέλους ελεύθερη αλλά πανί με πανί.Ο Τραμπ ήρωας,απελευθερωτής.Ο Μαδούρο είναι ένας ακόμα δικτάτορας που κατά έκλεψε την χώρα του και ο Πούτιν ένας… ιδεολογικός σύμμαχος του, που του έδωσε πολιτικό άσυλο …the end ¡
(Σενάριο είναι και τίποτα παραπάνω. Όχι η απόλυτη αλήθεια το ενός … )
kourdistoportocali.com