Σάββατο, Ιανουαρίου 5

ΚΟΤΖΙΑΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2017»… ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο «ΠΟΙΗΤΗΣ»;

ΠΡΟΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Συνέντευξη στο ειδησεογραφικό πρακτορείο των Σκοπίων (MIA), έδωσε ο… πρωτομάστορας της Συμφωνίας των Πρεσπών Κοτζιάς κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο ερωτήθηκε για το τι μέλλει γενέσθαι στην ελληνική βουλή. Ιδού και η «περίεργη» απάντησή του:

«Για την κοινοβουλευτική πλειοψηφία; Ναι, ναι, δεν υπάρχει αμφιβολία. Η πλειοψηφία αυτή έχει δημιουργηθεί. Θα έλεγα ότι έχει βρεθεί ήδη από το 2017. Είναι άνθρωποι που ξέχωρα από τη στάση που έχουν απέναντι στη κυβερνητική πολιτική, θέλουν να τελειώνει το θέμα, να κλείσει και θεωρούν την συμφωνία έναν καλό συμβιβασμό ή σύμφωνα με άλλους έναν αναγκαίο συμβιβασμό».
Πως είναι τόσο σίγουρος ο Κοτζιάς για την ύπαρξη πλειοψηφίας, η οποία μάλιστα «έχει βρεθεί από το 2017», ενώ τον τελευταίο καιρό οι Σταυροθεοδωράκηδες κάνουν… τσιριμόνιες;
Είναι προφανές: την πλειοψηφία υπέρ της προδοσίας δεν την έχει εξασφαλίσει η κυβέρνηση του Τσίπρα, αλλά οι διεθνείς γκάνγκστερς. Γι’ αυτό είναι τόσο βέβαιος ο Κοτζιάς ότι δεν πρόκειται να τολμήσει να αθετήσει την δέσμευσή του προς τους Αμερικανούς κανένας προδότης!
ethnikismos.net