Σάββατο, Ιανουαρίου 12

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ / ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ: ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ !


HELLO, ΠΑΙΔΕΣ! ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΗ (ΜΕ ΕΝΑ ΝΙ) ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ:
1) ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΝ ΕΧΩ Χ@ΣΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑ@@ΡΙΕΣ, ΟΠΟΤΕ, ΤΟΥ ΕΧΩ ΣΥΣΤΗΣΕΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΜΑΣΑΕΙ ΠΑΡΑ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ!

2) ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ
ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΤΙ, ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑ@@ΚΙΣΜΕΝΟ, ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΣ, SORRY ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ, ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ. ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΑΜΕ ΚΕΦΑΛΙ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ: ΚΑΙ ΤΙ ΣΚ@ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ;
HELLO! ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ! ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ Π@@ΣΤΙΑ: ΔΕ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟ ΦΟΥΦΟΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΠΗΓΗ! ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΣΕ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΩΣΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ!
ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΥ@@ΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΟΤΙ:
«ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΧΤΟΥΝ!» ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ Ο ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΠΟΛ ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ! ΟΗ YES!
H EΙΣΑΓΩΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΟΤΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΠΑ@@ΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ! ΠΟΥ; ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΙ «ΣΗΜΕΡΑ», ΟΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
«ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ Μ@@@@ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ!» ΟΚ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ. Ο ΓΙΑΝΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ! ΕΙΠΕ ΟΤΙ: ΕΔΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑ@@ΚΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΘΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ! (Ή ΕΚ ΒΟΘΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!)
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΙΛΙΑΡΔΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ Η ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ!
ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΕΣ ΑΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΧΑΦΤΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑ@@ΚΙΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΩΓΩΝΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΩΤΗΡΑ ΕΝΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΧΙΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ!
ΟΠΟΤΕ ΛΕΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΡΟΥΣΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ, ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΨΩΜΑΚΙ! ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑΝ ΟΥΚ ΕΧΩ!
ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ Η ΤΡΕΛΗ , ΟΤΙ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ:
ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ… ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ…
ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΘΑ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ…
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΖΩΑ. «
ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΟ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ, ΟΤΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΙ «ΣΟΦΟΙ» ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ:
Πρωτόκολλο Τρίτο
Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού.
Πρωτόκολλο Πέμπτο
Η επιστήμη της πολιτικής οικονομίας, που επινοήθηκε από τους σοφούς μας, μας δείχνει από πολύ καιρό το ακατανίκητο γόητρο του χρυσού.
Το κεφάλαιο, για να έχει τα χέρια ελεύθερα, οφείλει να πετύχει το μονοπώλιο της βιομηχανίας και του εμπορίου. Αυτό ακριβώς πραγματοποιεί συνεχώς ένα αόρατο χέρι σε όλα τα μέρη του κόσμου.
Πρωτόκολλο Έκτο
Λίγο αργότερα θα ιδρύσουμε τεράστια μονοπώλια, δεξαμενές των κολοσσιαίων πλούτων, από τα οποία και οι μεγάλες περιουσίες των Χριστιανών θα εξαρτώνται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε θα καταβροχθισθούν μέσα σ’ αυτά, όπως η αξιοπιστία των Κρατών την επόμενη μέρα μιας οικονομικής καταστροφής… Κύριοι οικονομολόγοι που είστε εδώ παρόντες, προσέξτε τη σπουδαιότητα αυτού του συνδυασμού!
Η αριστοκρατία των Χριστιανών σαν πολιτική δύναμη εξαφανίσθηκε. Δε χρειάζεται να την λάβουμε υπόψη. Αλλά επειδή είναι ιδιοκτήτρια εδαφικών περιουσιών, και μπορεί ως εκ τούτου να μας βλάψει λόγω των ανεξάρτητων πόρων της, είναι απόλυτα αναγκαίο να αφαιρέσουμε την κατοχή των γαιών της.
Πρέπει η βιομηχανία να αφαιρεί από τη γη τον καρπό της εργασίας, όπως και του κεφαλαίου, και μέσω της κερδοσκοπίας να έρχεται το χρήμα όλου του κόσμου στα χέρια μας. Ριχνόμενοι έτσι όλοι οι Χριστιανοί στις τάξεις των απόρων, θα σκύψουν ενώπιόν μας μόνο και μόνο για να έχουν το δικαίωμα της ύπαρξης.
Πρωτόκολλο Όγδοο
Θα περιστοιχίσουμε την κυβέρνησή μας με έναν ολόκληρο κόσμο οικονομολόγων. Να γιατί οι οικονομολογικές επιστήμες είναι οι σπουδαιότερες για τη διαπαιδαγώγηση των Ιουδαίων.
Πρωτόκολλο Εικοστό
Προκαλέσαμε στους Χριστιανούς οικονομικές κρίσεις με μοναδικό σκοπό ν’ αποσύρουμε το χρυσό από την κυκλοφορία.
Τεράστια κεφάλαια έμειναν στάσιμα, αποσύροντας και το χρήμα των Κρατών, που υποχρεώνονταν έτσι ν’ απευθύνονται στα ίδια αυτά κεφάλαια, για να βρουν χρήματα. Τα δάνεια αυτά επιβάρυναν τα οικονομικά των Κρατών με την πληρωμή τόκων. Τα υποδούλωσαν στο κεφάλαιο. Η συγκέντρωση της βιομηχανίας στα χέρια των κεφαλαιοκρατών, οι οποίοι κατέστρεψαν τη μικρή βιομηχανία, απορρόφησε όλες τις δυνάμεις του λαού και συγχρόνως του Κράτους.
Όσο καιρό τα δάνεια παρέμειναν εσωτερικά, οι Χριστιανοί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να μεταβιβάζουν το χρήμα από την τσέπη του φτωχού στις τσέπες του πλούσιου. Όταν όμως εξαγοράσαμε τα πρόσωπα που χρειάζονταν για να μεταφέρουμε τα δάνεια σε εξωτερικό έδαφος, όλα τα πλούτη των Χριστιανών διοχετεύθηκαν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί άρχισαν να μας πληρώνουν φόρο υποτέλειας.
Πόσο φανερή είναι η απουσία της κρίσης από τα καθαρά ζωώδη μυαλά των Χριστιανών! Δανείζονταν από μας με τόκο και χωρίς να σκέπτονται ότι θα χρειαζόταν ν’ αφαιρέσουν το χρήμα αυτό επιβαρυμένο με τους επιπλέον τόκους από τα ταμεία του Κράτους για να μας εξοφλήσουν! Υπήρχε τίποτε απλούστερο από το να παίρνουν το χρήμα που είχαν ανάγκη από τους φορολογουμένους τους;
Πρωτόκολλο Εικοστό Πρώτο
Επωφεληθήκαμε τη διαφθορά των διοικητών και την αμέλεια των κυβερνητών, για να εισπράξουμε ποσά διπλάσια, τριπλάσια και ακόμη μεγαλύτερα, δανείζοντας στις κυβερνήσεις των Χριστιανών χρήμα που δεν ήταν καθόλου αναγκαίο στο Κράτος.
Πρωτόκολλο Εικοστό Δεύτερο
Έχουμε στα χέρια μας τη μεγαλύτερη δύναμη της σημερινής εποχής, το χρυσό.
ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΛΕΩ, ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΩ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ:
1) Ο ΧΡΥΣΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΩΝ!
2) ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
3) ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ (ΕΝΦΙΑ ΚΛΠ.) ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟΡΟΙ!
4) ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ! ΕΛΑ @@@@@ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!
5) ΚΑΤΑΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΔΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ!
6) ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΕΣ ΧΩΡΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΝΤΟΜΙΝΟ!
ΚΛΠ., ΚΛΠ., ΚΛΠ.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ: ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ! Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ: ΥΦΕΣΗ ==> ΚΡΑΧ ==> ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΜΕ, ΛΕΕΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΔΙΑΚΑΩΣ, ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣ ΑΕΙ! ΝΤΟΪΝΓΚ!
Ε, ΡΕ, ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!
ΥΓ. ΑΣΧΕΤΟ – ΑΣΧΕΤΟ: Ο ΦΙΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΧΘΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΟΤΙ:
1) ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕ ΑΠΟ «Ο» ΗΤΑΝ Ο ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ.
2) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΕΕΙ 8/1/2008 ΚΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.
Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ! ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ, ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ. ΟΚ;
.triklopodia.gr