Κυριακή, Ιανουαρίου 27

Ανεπιθύμητοι από την τοπική κοινωνία οι τέσσερις Γιαννιώτες βουλευτές ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών!

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ!
Ο Χρήστος Μαντάς, ο Γιάννης Στέφος, η Μερόπη Τζούφη και ο Γιάννης Καραγιάννης είναι οι 4 βουλευτές των Ιωαννίνων που θα ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών.

Αναβρασμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην εκλογική περιφέρεια των Ιωαννίνων, καθώς και οι 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν με την ψήφο τους την συμφωνία των Πρεσπών. Όπως μάλιστα διατυπώνει η κοινή γνώμη των κατοίκων: "οι βουλευτές μας παραδίδουν την Μακεδονία
στο κράτος των Σκοπίων". Οι απλοί πολίτες που τους στήριξαν στις εκλογές του 2015 είναι πλέον αγανακτισμένοι.
Ιδιαίτερη εντύπωση προξενούν οι συζητήσεις στα καφενεία καθώς οι ψηφοφόροι των 4 βουλευτών καταριούνται τους ίδιους τους εαυτούς, που απατήθηκαν όπως λένε από προδότες της Πατρίδας. Άλλοι, πιο θερμόαιμοι, δηλώνουν σε...
δημοσιογραφικούς κύκλους ότι "οι 4 βουλευτές (Χρήστος Μαντάς, Γιάννης Στέφος, Μερόπη Τζούφη και Γιάννης Καραγιάννης) είναι ανεπιθύμητοι πλέον στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων" και τους "υπόσχονται σκληρή τιμωρία στις επόμενες εκλογές που πλησιάζουν".
Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατη δημοσκόπηση γνωστής δημοσκοπικής εταιρείας που διενεργήθηκε στην εκλογική περιφέρεια Ιωαννίνων, το 74% του πληθυσμού δήλωσε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην συμφωνία των Πρεσπών.

http://e-konitsa.blogspot.com

 ksipnistere.com