Πέμπτη, Ιανουαρίου 10

Δημήτρης Αλεξόπουλος : ΝΑΤΟ : το ναζιστικό κάστρο της Ευρώπης

Υπάρχει λόγος για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν λεπτομερείς αναφορές για τα πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία και οργάνωση του ΝΑΤΟ και αυτό γιατί οι αρχιτέκτονες του σχεδίου κατασκευής ενός πολυεθνικού αμυντικού οργανισμού αντιμετώπισης του σοβιετικού κινδύνου ήταν όλοι τους πρώην υψηλόβαθμοι ναζί.

Α)Adolf Heusinger : πρώην αρχηγός του γερμανικού γενικού επιτελείου στρατού και δεξί χέρι του
Χίτλερ έγινε μεταπολεμικά γραμματέας της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ απο το 1961 έως και το 1964 .Μάλιστα 10 χρόνια νωρίτερα είχε τεθεί επικεφαλής ενός μυστικού στρατού πρώην SS πολεμιστών που είχε σκοπό να επαναφέρει με ανταρτοπόλεμο το ναζιστικό καθεστώς στην εξουσία.

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού του Χίτλερ έγινε γραμματέας του ΝΑΤΟ

Ο Αδόλφος Χίτλερ σε διάλογο με τον Heusinger
Β)Paul Hausser : είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά οργάνωσε τους κτηνώδεις SS και έγινε αρχηγός τους. Τετράστερος στρατηγός με τεράστια σημασία για τις χιτλερικές δυνάμεις έδωσε αμέτρητες εντολές εκτελέσεων αμάχων πολιτών στην Ανατολική Ευρώπη. Μετά τον πόλεμο προσελήφθη απο το τμήμα Ιστορίας του αμερικανικού στρατού ως συγγραφέας επιχειρησιακών πολεμικών εγχειριδίων.Στα απομνημονεύματα του αποκάλυψε ότι: «ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ SS».

Ο «δημιουργός» των SS Paul Hausser έγινε ο βασικός δάσκαλος ειδικών επιχειρήσεων του αμερικανικού στρατού.
Γ)Hans Speidel : Δεξί χέρι του στρατάρχη Ρόμελ και υπέυθυνος για την οργανωσιακή εξέλιξη του ΝΑΤΟ ήταν αυτός που έπεισε τους συμμάχους για την ανάγκη επανεξοπλισμού της Γερμανίας ως αντίβαρο στην επεκτατική πολιτική της Σοβιετικής Ένωσης.Διετέλεσε αρχηγός των χερσαίων δυνάμεων του ΝΑΤΟ τη περίοδο 1957-1963.
Δ)Johannes Steinhoff : Πτέραρχος της λουφτβάφε και ήρωας πολέμου με 176 καταρρίψεις εχθρικών αεροσκαφών σε πάνω απο χίλιες αποστολές.Έγινε γραμματέας της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ από το 1971 έως το 1974.

Ο πτέραρχος Johannes Steinhoff


Οι νατοικοί γραμματείς Heusinger και Speitel
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ; : αν και επίσημα μεταφράζεται σε « Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου» που είναι μια σχετικά άτοπη και άσχετη ονομασία για στρατιωτική συμμαχία,υπάρχει η πιθανότητα στη πραγματικότητα να σημαίνει : Εθνική Οργάνωση ή οργάνωση των εθνών (National organization) και αυτό για να τονίσει την αντίθεση του δυτικού κόσμου στον κομμουνιστικό διεθνισμό.
Οι τέσσερις ναζί που διαμόρφωσαν το ΝΑΤΟ σπανίως αναφέρονται στην Ιστορία του ψυχρού πολέμου. Επιπροσθέτως αξίζει να σημειωθεί ότι οι γερμανοί έχουν ως ομάδα επιτελών τα περισσότερα χρόνια στην διοίκηση του οργανισμού-συνολικά 15! πράγμα αξιοπερίεργο για πρώην στελέχη του πιο βάρβαρου στρατού του περασμένου αιώνα.
ΤΟ ΝΕΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ : το κατά τ’άλλα εντυπωσιακότατο νέο αρχηγείο της συμμαχίας έχει σχεδιαστεί με βάση το σήμα των SS αν και επίσημα αναφέρεται ως αιτιολογία-ύστερα απ’τις διαμαρτυρίες που ανέκυψαν- ότι παρουσιάζει χέρια ενωμένα σε χειραψία με τα δάχτυλα συμβολίζοντας τη συμμαχία των κρατών-μελών ,κάτι που δεν πείθει κανένα.

Το νέο αρχηγείο της συμμαχίας στις Βρυξέλλες
Πολύ πρόσφατα ο αμερικανικός στρατός αναγκάστηκε να απολογηθεί ζητώντας συγγνώμη επειδή δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες πεζοναυτών στο Αφγανιστάν οι οποίοι φωτογραφήθηκαν δημόσια γύρω απο ένα λάβαρο των SS!


Αμερικανοί πεζοναύτες στο Αφγανιστάν με το ναζιστικό λάβαρο των SS
Ποία είναι άραγε η κρυφή ατζέντα του ΝΑΤΟ, ποιούς ή τι εξυπηρετεί και που θέλει να μας οδηγήσει; αυτά είναι ερωτήματα στα οποία το μέλλον θα μας απαντήσει.
.triklopodia.gr