Δευτέρα, Ιανουαρίου 28

ΧΑΡΙΤΣΗΣ: “Μπορούμε να κάνουμε πενταπλές εκλογές τον Μάιο”

Επί της ουσίας προανήγγειλε την διενέργεια των εθνικών εκλογών τον Μάιο μαζί με τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές. Ο λόγος για τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος μιλώντας σε ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης είπε πως το υπουργείο είναι έτοιμο για πενταπλές εκλογές.


Επί λέξη δήλωσε: «Το πόσες θα είναι οι ταυτόχρονες εκλογικές αναμετρήσεις θα αποφασισθεί με πολιτικούς και όχι με τεχνικούς όρους. Εμείς τεχνικά θα είμαστε έτοιμοι, ώστε να πάρουμε όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε να η διαδικασία αυτή με διαφάνεια και ταχύτητα και, βεβαίως, χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι πολίτες».
Ο κ. Χαρίτσης στην ίδια συνέντευξη απέκλεισε το ενδεχόμενο να στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα ο Παύλος Γερουλάνος τονίζοντας: «Θα προχωρήσουμε στην συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου ισχυρού, το οποίο θα εκφράζει ακριβώς, τα χαρακτηριστικά του χώρου μας με ανθρώπους που προέρχονται από το χώρο της Αριστεράς». Αναφερόμενος στον Κώστα Μπακογιάννη τόνισε: «Είχαμε μία καλή συνεργασία αλλά, βεβαίως, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα βρεθούμε σε εντελώς διαφορετικά στρατόπεδα»..iapopsi.gr