Πέμπτη, Ιανουαρίου 31

EKTAKTO>O ΣΥΡΙΖΑ δίνει στη δημοσιότητα τη λίστα με τους επιχειρηματίες-χορηγούς του

Με αφορμή την χορηγία Μαρινάκη στα γραφεία της ΝΔ

Μονο στο “Κουρδιστο Πορτοκαλι”

Το γεγονός ότι η ΝΔ απεκάλυψε την χορηγία του εφοπλιστή Μαρινάκη στην ενοικίαση των γραφείων της στον Πειραιά μόνο θετικά πρέπει να εκληφθεί. Είναι καιρός να συμβεί και στην Ελλάδα ότι συμβαίνει και στις ΗΠΑ όπου οι χορηγοί των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικάνων είναι φανεροί όπως επίσης και τα ποσά.

Aπό τον Ian Ford
Στη διάθεση του Κουρδιστού Πορτοκαλιού βρίσκεται μια πληροφορία που θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να δημοσιοποιεί- μέσω της εφημερίδας ΑΥΓΗ και του ΑΠΕ- όλα τα ονόματα των επιχειρηματιών χορηγών του ΣΥΡΙΖΑ για χάρη της Διαύγειας και της Διαφάνειας.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή στον Νίκο Παππά και τον Αλέκο Φλαμπουράρη να ετοιμάσουν τις σχετικές λίστες με τους επιχειρηματίες και τις εταιρίες χορηγούς του ΣΥΡΙΖΑ από το 2012 έως και σήμερα. Το δίχως άλλο (που λένε και οι έγκριτοι πολιτικοί συντάκτες) είναι μια πρωτοβουλία που ενισχύει την δημοκρατία και τους θεσμούς στη χώρα μας.
Κι αυτό γιατί όπως εξήγησε ο Αλέξης Τσίπρας στους στενούς του συνεργάτες:
-Για ένα κούτελο ζούμε εμείς οι Αριστεροί…Στο κάτω κάτω εμείς πήραμε τα λεφτά για το κόμμα. Δεν πήραμε βίλες στη Πάρο και τη Μύκονο από τους χορηγούς μας…


Μάλιστα παρόντες στην εξομολόγηση του κούτελου ήταν και οι Θάνου-Παπαγγελόπουλος οι οποίοι συμφώνησαν με τον πρωθυπουργό.
-Δεν είναι δυνατόν να μας κατηγορούν για βιβλιοθήκες και τα σχετικά κι εμείς να παραμένουμε άφωνοι…Ολα στο φως…,
υπερθερμάτισε ο Παπαγγελόπουλος, δακρυσμένος.

Μάλιστα ο ίδιος τηλεφώνησε στον Μanolo Petsitis -Μαραντόνα στη Κύπρο και του ζήτησε να ετοιμάσει κι εκείνος με τη σειρά του τη λίστα με τους επιχειρηματίες από τους οποίους έλαβε χορηγία-ακόμη και τις χορηγίες που έκαψε στο Ρέμο και την Αντζελα…
-Ολα στο φως…
Ο Παπαγγελόπουλος δεν άφησε περιθώρια για σκοτάδια.

Τηλεφώνησε μάλιστα και στον Πάκη που είναι θεσμικός υπεράρχοντας κι εκείνος με τη σειρά του ήτο απόλυτος:
-Ολα στο φως. Τη Δημοκρατία και τα μάτια μας…
Στην συνέχεια ο Πάκης τηλεφώνησε στον γιο του τον Βασίλη που είναι και δικηγόρος και του είπε:
-Γιε μου τη Δημοκρατία και τα μάτια σου…
Μετά απ΄αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει κατά πάσα πιθανότητα τη Κυριακή στη δημοσιότητα τη τσαχπινογαργαλιάρικη λίστα με τους επιχειρηματίες και τις επιχειρήσεις που είναι χορηγοί του κόμματος από το 2012 καθώς και τα ποσά που έχουν μπει στα ταμεία-τσέπες του ΣΥΡΙΖΑ.
Oι επιχειρηματίες-χορηγοί θα είναι χωρισμένοι ανά τομείς.
Επιτέλους διαφάνεια.
(Κλαίμε από συγκίνηση…)
https://kourdistoportocali.com