Παρασκευή, Ιανουαρίου 11

Τσίπρας – Μέρκελ στο… μπαλκόνι με μαγευτική θέα [pics]

Τσίπρας – Μέρκελ στο… μπαλκόνι με μαγευτική θέα [pics] | Newsit.grΑλέξης Τσίπρας και Άνγκελα Μέρκελ είχαν την ευκαιρία, το βράδυ της Πέμπτης (10.01.2019) να τα πουν σε πιο χαλαρό ύφος. Δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Καστέλας και ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram και μια φωτογραφία.
Είναι η στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας και η Άνγκελα Μέρκελ βγήκαν στο μπαλκόνι του εστιατορίου ώστε ο Έλληνας πρωθυπουργός να δείξει στην υψηλή καλεσμένη του τη μαγευτική θέα από τον Προφήτη Ηλία.
Την ομολογουμένως εντυπωσιακή, λόγω θέας, φωτογραφία, ο Αλέξης Τσίπρας τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Υποδέχτηκα απόψε στην Αθήνα την Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, σε μια Ελλάδα διαφορετική απ’ αυτή της προηγούμενης επίσκεψής της. Η Ελλάδα εξέρχεται από τη κρίση πιο δυνατή και γίνεται πια μέρος της λύσης για την ΕΕ που αντιμετωπίζει υπαρξιακά ερωτήματα».

Τσίπρας – Μέρκελ στο… μπαλκόνι με μαγευτική θέα [pics] | Newsit.gr

Το μενού

Αλέξης Τσίπρας και Άνγκελα Μέρκελ δείπνησαν στο εστιατόριο “Πανόραμα” στον Προφήτη Ηλία. Λέγεται ότι επιθυμία της Γερμανίδας καγκελαρίου ήταν το δείπνο να έχει θαλασσικά. Και δεν της χάλασαν χατίρι.
Το μενού, λοιπόν, περιελάβανε σύμφωνα με το piraeuspress.gr, ψαρόσουπα με φρέσκια σφυρίδα και συναγρίδα, ψητό χταπόδι και ψητό καλαμάρι, βραστά λαχανικά (σ.σ. μπρόκολο και κολοκυθάκια).
Τσίπρας, Μέρκελ και η… συνδαιτημόνες τους ήπιαν κρασί (κόκκινο ή λευκό), ενώ το επιδόρπιο ήταν το φημισμένο χειροποίητο εκμέκ του εστιατορίου, συνοδευόμενο από επίσης χειροποίητο παγωτό.
Στο τραπέζι τους υπήρχαν και φρούτα εποχής όπως μανταρίνι, πορτοκάλι, μήλο και αχλάδι. newsit.gr