Παρασκευή, Φεβρουαρίου 1

-Γιώργο, μπες στο μαγαζί και κλείστο!-

Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα έτοιμος να μπει στη Βουλή!
Η γνωριμια με τον Θεμο
kourdistoportocali.com
Με τον Γιώργο Μητσικώστα γνωρίστηκα πριν από τέσσερα χρόνια. Πέρα από την τηλεοπτική του υπόσταση, ο Γιώργος είναι ένας γλυκός άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που σκέφτεται, που σκορπάει τις ιδέες του αριστερά και δεξιά, χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα.
Από τον Μαρίνο Βυθούλκα
Και κυρίως, έχει πάντα να διηγηθεί ιστορίες με εκείνον και γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα και μη. Η συνάντησή μας έγινε μόλις μια ημέρα μετά την είδηση του χαμού του Θέμου Αναστασιάδη. Το zappit.gr ανέβασε ολόκληρη την συνέντευξη, αλλά και ένα μεγάλο απόσπασμα που ο κωμικός αναφέρεται στην γνωριμία του με τον Θέμο, αλλά και την φάρσα που φυσικά έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Με τον Θέμο γνωριστήκαμε στον ΣΚΑΙ όταν μου έγραφε τα κείμενα για την «Ώρα του πρωθυπουργού». Τότε δεν υπήρχαν κομπιούτερ και δακτυλογραφήσεις, ήταν όλα χειρόγραφα. Τελευταία φορά που τον είδα ήταν πριν δύο χρόνια στην εκπομπή του, στο ΟΛΑ. Ήταν καλά τότε. Μπορεί να μην βλεπόμασταν συχνά, αλλά είχαμε μια αμοιβαία συμπάθεια. Θαύμαζα πολύ το πνεύμα του, το μυαλό του Θέμου, όπως και της Μαλβίνας. Είναι μεγάλη απώλεια. Θα σου πω ένα περιστατικό απίστευτο. Τη δεκαετία του 90 ο Θέμος έκανε μια εκπομπή στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Και του λέω μια μέρα «σήμερα θα βγω εγώ και θα κάνουμε φάρσα» κι έλεγα ότι μου κατέβαινε στο μυαλό. Έπαιρναν τηλέφωνο πολιτικοί, βουλευτές, τους έλεγα διάφορα… Στο τέλος αποκαλύφθηκε ότι ήμουν εγώ. Και πήγαινε ο Θέμος στην εφημερίδα και τα άκουγε και γινόταν μπάχαλο. Ο Θέμος ήταν ένα παιδί. Παιδί έμεινε και παιδί έφυγε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μητσικώστας.
Επιπλέον ο Γιώργος  αναφέρεται στην διακοπή της συνεργασίας του με την ΕΡΤ, αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχθεί από κόμματα, τόσο για το ευρωψηφοδέλτιο, όσο και για τις βουλευτικές εκλογές.
Ο Γιώργος είναι έτοιμος να μπει στη Βουλή. Και εδώ που τα λέμε, παρότι είναι ένας, μπορεί εύκολα να κάνει και για 300. Βασικά τους έχει για πρωινό.
Έχει χιούμορ και όταν του εξηγώ πως είναι ο τελευταίος μας καλεσμένος στην εκπομπή “Ooh la la” (που μας την κόψανε άρον άρον), αποκαλύπτει ακόμα μια ιστορία, που δεν έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας.
Απολαύστε υπεύθυνα και ελεύθερα!