Επειδή στην Ελλάδα έχουμε αμνησία και επειδή φιλτάτη η αλήθεια

Λέμε όχι στους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ εμείς που τη ψηφίζουμε. Κατ αρχας να διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε προσωπικό συμφέρον, δε βάζουμε υποψηφιότητα και μονο πληρώνουμε το κράτος
αρα και τους βουλευτές. Άρα κρίνουμε ποιους θέλουμε για υπαλλήλους μας. Μετά  ξέρουμε ψυχανάλυση και παρακολουθούμε αυτούς που βάζουν υποψηφιότητα πολλά χρόνια
πριν βάλουν . Έχουμε πέσει στη ψυχανάλυση μας στον Κλόουν Μπαρουφ, στον Τσιπρα στον Στ. Θεοδωράκη με επιχειρήματα και  μπορείτε να τα βρείτε αν ψάξετε. Μονο με ψυχογράφημα και με λογική λέγαμε απτο 13 τι θα κάνει ο Τσιπρας και πράγματι ετσι έγινε. Λέγαμε όχι στον τυχοδιώχτη  Στ. Θεοδωράκη και ότι πάει να βγάλει χρήμα και έτσι έγινε. Ο Τατσοπουλος όλοι ξέρουμε ποιος είναι .

Στη ΝΔ που ψηφίζουμε, κρίνουμε τον νέο υπ. Γιάννη Λοβέρδο γιατι είμαστε υπεύθυνοι πολίτες, παρακολουθούμε τι έλεγε, τι έκανε πριν τον προσλάβουμε. Όλα αυτά που ακολουθουν μπορειτε να τα βρείτε στην στα video στο BlueSky κ πριν απτο 15. Επίσης από αναρτήσεις του στο fb..Δεν έχουμε κατι προσωπικό μαζί του, αλλα τον θεωρούμε πολιτικό απατεώνα,  ψεύτη, τυχοδιώκτη, καιροσκόπο.  Φιλτάτη η αλήθεια βλέπετε.

Απτο 13 ο Γιάννης Λοβερδος  έγραφε εναντιον του Αντώνη Σαμαρά συνεχώς , δεν έβρισκε ούτε ένα καλό και άφριζε  στην τηλεόραση, όταν άκουγε το όνομα Σαμαράς. Ηταν από μεγάλη ζήλεια και επειδή ένοιωθε μειονεκτικά. Ο Γιαννης Λοβερδος ο Ίδιος, έχει πει ότι έχει περάσει απτη Νομική, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει πτυχίο γιατι δούλευε.(κολλαγε σε πολιτικούς να βγάλει χρημα δηλαδή)   Οι γνωστοί μας καθηγητές επίσης, μας είπαν ότι δεν μπόρεσε να περάσει πολλά μαθήματα, απτο παχος του και τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε. Ατομο 230 κιλά εχει πολλά προβλήματα. Δεν μπορει να σκεφτεί.  Τώρα  μπορεί να δείξει κανένα πλαστό. Ρωτήστε να μάθετε. Θα τα βρείτε στα βιντεακια όλα. Έλεγε συνεχεία κατά της ΝΔ όταν ήταν ο Σαμαράς. Έγραφε. <Θα ρίξω λευκο γιατι το κόμμα είναι πολύ δεξιο για τα γούστα μου>  Εγραφε <Είναι δυνατόν ο Σαμαράς να βρει κατι στην Αμφίπολη ; Να σταματήσει αμέσως> Εγραφε. Γιατί παίρνει τωρα την Αλαμουντιν, γιατι καλεί τον πατέρα του Ρωμανού; Γιατί δεν έβαλε ακόμα ιντερνέτ;  (Τα εχω) Πρέπει να παραιτηθεί. Γιατί κόβει τις συντάξεις;  Όταν έκλεισε η ΕΡΤ εξαφανίστηκε και είπε Καλύτερα να μη μιλώ.  Ελεγε με τον Τσιπρα θα πεσει ο ΕΝΦΙΑ. Πολιτικά δεν έβρισκε τίποτα σωστό στον Σαμαρά ( Υπόθεση. μάλλον ψήφισε Τσιπρα για να πέσει ο Σαμαρας). Όταν βγήκε ο Τσιπρας έκαναν ολοι οι δημοσιογράφοι του μπλου, Παυλοπουλος και σια,  παρτυ, μαζί και ο Λοβερδος. Μάλιστα πήρε μια ανάρτηση απτό FB της Χριστίνας.. που έλεγε ότι ο Τσιπρας θα αποτύχει και την κορόιδευαν ολοι,  μαζι και ο Λοβερδος > Πολύ σημαντικό.  Τη μέρα που πήγε ο Τσιπρας στην Καισαριανή, ήθελε να κρυφτεί και η χαρά δεν το άφησε. Έγραφε.< Είναι ο νεότερος πρωθυπουργός και θα έχει την αμέριστη υποστήριξη μου> Ναι καλά είδατε.  Όταν  εμείς είχαμε αρρωστήσει. Πονηρός ,ύπουλος, ανάξιος, χωρίς προσόντα,  με κοπλιμενα έλεγε ότι τους αγαπαει ολους για να παρει ψήφους τώρα. Το μέλημα του ήταν να πεσει ο Σαμαρας .  Δούλευε παντα με σχέδιο σαν τον Τσιπρα. Εφερε στην Ελλάδα την καταστροφή. Απτην ωρα που παραιτήθηκε ο Σαμαρας, άλλαξαν όλα κ υποστήριζε ΝΔ σαν να πετυχε το σκοπο του. Ελεγε ότι λεει αληθεια , ενώ ηταν όλα ψέματα, ότι υποστηρίζει ΝΔ με πάθος και  σε όλα έκανε ύπουλη στροφή.  (Παπακώστα είναι κ Κουντουρα. Λεει για την πατρίδα. Βάζει για να πεισει και φωτο τον Καποδιστρια. Μη πω ότι εκεί που φτύνει ο Καποδίστριας φυτρώνει αυτος) Ό,τι και να κανει ο Μητσοτακης η Ντορα και τα παιδιά της τους γλείφει κ τα παπουτσια. Φανταστείτε τι ετοιμάζεται να φάει απτα λεφτά μας.

Το ατομο αυτό έλεγε συνέχεια για τα παιδιά του γιατί δεν έχει μόρφωση, φυσικά ούτε πτυχίο. Ψαξτε θα τα βρειτε.  Δεν έχει κανει τιποτα στη ζωή αλλά βάζει να τον διαφημίζουν. Επειδή είναι κενο άτομο, μιλαει πάντα με  εγωκεντρισμό και έπαρση, σαν να είναι ο Λουδοβίκος. Όλο για τα παιδιά του λες και μας ενδιαφέρει, για να το πιστέψει κ αυτος ότι αξιζουν. Πολλές φορες (Θα το βρείτε ελεγε γιατι ο Τσιπρας είναι καλύτερος απτον γιο μου κ την κόρη μου)

Έκλαιγε συνέχεια (ως ανολοκλήρωτο ατομο που δουλεύει με κομπλιμέντα και λεει ότι ολοι τον αγαπουν. Εν τω μεταξυ οι περισσοτεροι τον  βριζουν και πάει να πείσει για το αντίθετο σαν τον Τσιπρα) Έλεγε δεν έχω να πληρώσω το ενοίκιο στο Κολωνάκι. Δεν εχώ να πληρώσω το κολλέγιο στα παιδιά μου. Έλεγε κλαίγοντας. Οι τράπεζες με κυνηγούν  γιατί εχω δανεια. Μου έχει αφήσει η ετεροθαλής αδελφή μου σπίτι και δεν μπορώ να το πουλήσω. Δεν το σηκώνω το τηλέφωνο. Το εισόδημα μου έχει πέσει 80%. Έχουν περάσει πολλά χρήματα απτα χέρια μου, αλλά η αβελτηρία δεν με άφησε. Τώρα δεν εχω να δώσω τη ΔΕΗ. Τον καφέ μου τον  σκεφτομαι πώς να τον πληρωσω. Δηλαδή έπαιρνε λεφτα και τα έτρωγε και πάει να διαχειριστεί τα δικά μας. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ… ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΕΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ.

Ελεγε η γυναίκα μου απολύθηκε απτο MEGA  δεν πληρώνεται απτο ΒΗΜΑ και εχει πέσει σε κατάθλιψη. Θα τα βρείτε, λες και είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε μια γυναικα συνεχεια που δεν πρόσφερε τιποτα , και τα παιδια του Λοβερδου που εχουν φάει τόσο άδικο   χρήμα, όταν υπάρχουν τόσο αξια και έξυπνα παιδια που  οι γονείς  τους δεν είναι γνωστοί

Αν ρωτήσετε θα σας πουν ότι σύχναζε στο Κολωνάκι πάντα, σνομπαριζε τις λαϊκές περιοχές, έτρωγε πρωί μεσημέρι βράδυ για 10,  έξω σε πολύ ακριβά, μαζί με την Ντορα και τα παιδιά της και δήλωνε 3000€ το μηνα και τώρα κάνει ότι αγάπησε του ανθρώπους του Περιστεριου. Λέει ψέματα σε ΟΛΑ.  Για αυτό γλοιωδώς λεει, ότι λέει αλήθειες και μιλαει συνεχεια για τον εαυτο του. Δεν το κάνει άλλος δημοσιογράφος  αυτο. Δείχνει μεγάλη ψυχική διαταραχή. Ίσως λογω της εξάρτησης του απτο φαγητό.   Εχει βρει αγράμματους ανθρώπους να τους κοροϊδεύει και τα ΚΑΠΗ που ξεχνούν οι μεγαλοι. Είναι ό,τι πιο υπουλο  για να μπει στη Βουλή , εφερε την καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ. Μη σας κοροϊδεύει αυτά που λεει για το βιογραφικό του ότι εχει πτυχιο είναι ολα ψέματα. Να ρωτήσουν στη Νομική και να το βγάλουν.

 Στο ψυχογράφημα μας λέμε ότι θα πουλήσει νησια. Είναι φιλοχρήματος, ύπουλος, υποκριτής ψεύτης και έχει μαθει στο εύκολο χρημα. Έντιμη δουλειά δεν ξέρει να κανει. Γλείψιμο συμφέρον, ψέμα. Αυτό είναι η ζωή του. Μισεί την πατριδα και εφερε το ΣΥΡΙΖΑ, μισεί και τους νέους και πήρε τη θεση τους.  Είστε τοσο ανήθικοι με αμνησία και θα τον βάλετε στη Βουλή; Εσείς τότε θα παραδώσετε νησιά, εσείς θα βάλετε μέσα στη Βουλή τη σοβαροφάνεια και το ψέμα. Μαυριστε τον.  Στη Δ. Αττική ψηφίζουμε Βαρβιτσιώτη.(προσωπικά δεν το ξέρω, αλλα παρακολουθώ τη διαδρομή του και ότι λέει)  Δεν λεει ψέματα ξέρουμε ποιος είναι, δεν έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει σοβαρότητα.


αναγνωστης
 .ksipnistere.com