Παρασκευή, Φεβρουαρίου 1

ΈΚΤΑΚΤΟ- Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ. Ο ΛΑΚΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ…

Ο Νεοέλληνας έχει γνώση επί παντός επιστητού, αράζει με τη φραπεδιά του στην καφετέρια , κλανιά, μαγκιά πρώτος, από ουσία τίποτα! Δεν αντιδρά, ο ραγιάς δεν εγκαταλείπει τον καναπέ του! Δεν τους στέλνει στα τσακίδια!
komninos
Μόνο έτσι θα επιζήσουμε ως Έλληνες!
Κάντε τα σπίτια σας Κρυφά Σχολεία!
Τις κατάρες για τον Τσίπρα και όσους αγαπάει έχουν στείλει οι Ελληνες μετά την προδοσία της Μακεδονίας.
Ξεθύμανα. Έλληνα, Νεοέλληνα… Πού έλεγε και ο συγχωρεμένος ο Τζίμης ο Πανούσης…Χαζέ και απαίδευτε θα προσθέσω εγώ…

Ο Νεοέλληνας λοιπόν έχει γνώση επί παντός επιστητού, αράζει με τη φραπεδιά του στην καφετέρια ή την παραλία και αναλύει, αναλύει, αναλύει, μπλα, μπλα, μόνο λόγια παχιά και από πράξεις τίποτα!!! Αράζει στον καναπέ του με τα πιτόγυρα, μασαμπουκιάζει ακούγοντας τους δημοσιογράφους του κω… να αναλύουν, να αναλύουν, να αναλύουν μέχρι που το μυαλό γίνεται γιαούρτι ανάμεικτο με σανό…. Ο Νεοέλληνας ψηφίζει συνέχεια πολιτικάντηδες που τον γ@μ…., γ@μ…, γ@αμ… και μετά του φταίνε οι ξένοι, Άγγλοι, Γάλλοι, ΝαζιστοΓερμανοί, Αμερικάνοι κ.λ.π που με τα ντόπια τσιράκια τους, δηλ. τους πολιτικάντηδες που ο Νεοέλληνας ψηφίζει για να τον γ@μ…, κάνουν όλες τους τις δουλειές εξυπηρετώντας φυσικά τα δικά τους συμφέροντα! Στον Νεοέλληνα και τη Μαρία Μπεκατώρου να προτείνεις για βουλευτή, θα την ψηφίσει με κριτήριο το ότι την βλέπει στην τηλεόραση και είναι χαριτωμένη κοπέλα! Από μ@αλ…, κλανιά, μαγκιά πρώτος, από ουσία τίποτα! Και οι πολιτικάντηδές του τον γ@μ… κατά συρροή αλλά αυτός δεν αντιδρά, ο ραγιάς δεν εγκαταλείπει τον καναπέ του! Δεν τους στέλνει στα τσακίδια! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ! Αναστήστε το Κρυφό Σχολειό!
Κάντε το σπίτι σας Κρυφό Σχολειό! Γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, εσείς που μπορείτε διδάξτε στο σπίτι τα παιδιά και τα εγγόνια σας Ελληνική Ιστορία! Από τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα! Πελασγοί, Μινωικός Πολιτισμός, Αρχαία Αθήνα, Μάχη του Μαραθώνα, ναυμαχία της Σαλαμίνας, Μέγα Αλέξανδρο μέχρι τα οχυρά του Ρούπελ και τα όσα σήμερα κάνουν οι κατσαπλιάδες απάτριδες πολιτικάντηδες που μας κυβερνάνε! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διδάξετε στα παιδιά σας Ιστορία, από το Διαδίκτυο και τα εμπεριστατωμένα τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ μέχρι τα επιτραπέζια παιχνίδια! To φωνάζουν οι ψευτοαριστεροί δήθεν κοινωνικοί αγωνιστές του ΤΣΥ.ΡΙΖ.Α. αλλά τους το επιστρέφουμε και τους το βροντοφωνάζουμε σαν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ : ¡No pasarán! ¡Venceremos! Δεν θα περάσουν! Θα νικήσουμε! Ψευτοαριστεροί απατεώνες θα σας συντρίψουμε
Η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ αύριο κάνει την αρχή. Το κρυφό σχολείο μαζί με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ σπίτι σας
Η ιστορική πατριωτική προσφορά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου
Δεν έπαιξε ΠΟΤΕ στην τηλεόραση γιατί θεωρήθηκε «αλυτρωτική».
Το μεγαλειώδες έπος του Ελληνικού κινηματογράφου για την ζωή και τη θυσία του ήρωος αξιωματικού για την απελευθέρωση της Μακεδονίας.
Με τον Λάκη Κομνηνό, την Καίτη Παπανίκα και δεκάδες ακόμα σημαντικούς πρωταγωνιστές
Paulos-Melas-tainia-2Paulos-Melas-tainia-1
http://www.makeleio.gr