Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13

Αγρότες, εσείς φέρατε τον Τσίπρα, εσείς να τον ρίξετε!

Αγρότες, εσείς φέρατε τον Τσίπρα, εσείς να τον ρίξετε!
Αγρότες εσείς που μπλοκάρετε ,είστε εσείς που φέρατε τον Τσίπρα; Ρίξτε τον !

Ερώτηση με παιδική αφέλεια. 
Ο αγρότες αυτοί που μπλοκάρουν και εμποδίζουν την κυκλοφορία, είναι αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για να τους δίνει επιδοτήσεις, για να παίρνουν ακριβά αυτοκίνητα, για να κάθονται στα καφενεία, για να πηγαίνουν στα μπουζούκια, για να κάνουν σπατάλες, κλπ ;


Είναι αυτοί που είχαν στο μυαλό τους το ΠΑΣΟΚ που τους τα έδωσε όλα αυτά (δηλαδή τα δανεικά);

Ας τον ρίξουν λοιπόν τον Τσίπρα για να βγάλουν τις ενοχές τους, αφού περίμεναν άλλα απ αυτόν.

Ας πάρουν τα τρακτέρ τους να έρθουν μέσα στη Βουλή για να βγάλουν τις ενοχές τους να σώσουν και εμάς που μας πήραν στο λαιμό τους.


Αγρότες, ξέρετε κάτι;

Υπάρχουν άλλοι αγρότες που επειδή είναι πολύ εργατικοί (ακόμα και στα 90 τους κάνουν δέκα δουλειές), δε σκέφτηκαν ποτέ να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ γα επιδοτήσεις λόγω εργατικότητας.

Υπάρχουν σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, φιλελεύθεροι, που βασίζονται στη δουλειά τους και όχι στις επιδοτήσεις και που τώρα δεν έχουν χρόνο να μπλοκάρουν ,γιατί δουλεύουν μέσα στη φύση που υπεραγαπούν, ανοίγουν δέκα δρόμους στη δουλειά τους, σπουδάζουν παιδιά, ανακατεύονται και με τα κοινά και όχι με τα κενά.

Αφήστε τις κλάψες.

Εσείς που έχετε λερώσει τη φωλιά σας και μας φέρατε την καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ, μη μας κλείνετε και τους δρόμους, αλλά διορθώστε το λάθος σας γρήγορα.


Ελένη Παπουτσή
lastpoint.gr
 politika-gr