Τρίτη, Φεβρουαρίου 26

ΔΡ.Κ. ΒΑΡΔΑΚΑΣ Λίγο κουράγιο ακόμα είναι η τελευταία τους άνοιξη. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Να αφήσουμε για λίγο τις προφητείες να ξεκουραστούν διότι σε λίγο αναλαμβάνουν πνευματικό έργο προσανατολισμού πάρα πολλών. 
BREXIT – πυρίκαυστη ζώνη Βαλκανίων – προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα, ενεργειακά Κύπρου – Ελλάδος , μια εξίσωση που τείνει στο ΧΑΟΣ για τους εχθρούς μας.  

Η κόντρα Μεγ Βρετανίας – Γερμανίας λόγω Brexit μεταφέρεται στην προεκλογική φαινομενικά  Μαρτιάτικη περίοδο της Ελλάδος,  στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο , ενώ ο τούρκος καραδοκεί μέσα – έξω. 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Πίσω από τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων φαίνεται να βρίσκεται η Μεγ. Βρετανία, πίσω αυτόν της Αλβανίας βρίσκεται η Τουρκία μετά της « φίλης»  Γερμανίας, πίσω από αυτόν της Σερβίας βρίσκεται η Ρωσία , πίσω από την Βουλγαρία βρίσκονται όλοι οι άλλοι και  σε αυτήν την γεωπολιτική συμφωνική ορχήστρα παίζουν  Όμποε (ή οξύαυλο- πνευστό μουσικό όργανο οι ΗΠΑ. 
Δεν συζητάμε για Κύπρο , εκεί τα πράγματα πήραν την σειρά τους με τον σφετερισμό  εν μέρους της τουρκίας εδάφους της ουδέτερης ζώνης της μαρτυρικής νήσου. 
Όποιος ισχυρίζεται ότι όλα θα μας τα λύσουν οι φίλοι μας συνιστά αξιοπερίεργο φαινόμενο. 
Κρατήστε αυτό . Ακόμη δεν μπήκε ο Μάρτιος και τα Βαλκάνια παίρνουν φωτιά. 
Πριν τρία χρόνια επισημάναμε πρώτοι, ότι με το  Brexit θα αλλάξει η εξωτερική πολιτική της Αγγλίας στην Βαλκανική χερσόνησο και όχι μόνο άλλαξε αλλά μας έφερε και τετελεσμένα. 
« Σάλος προκλήθηκε από το δημοσίευμα του BBC για την «αόρατη μειονότητα της Ελλάδας – τους Μακεδόνες Σλάβους» -σύμφωνα με τον τίτλο- μια «μειονότητα την ύπαρξη της οποίας αρνείται επί δεκαετίες», όπως υποστηρίζει. 
Ένα ρεπορτάζ που προκαλεί πολλά και έντονα ερωτηματικά…» https://www.iefimerida.gr/news/481162/salos-me-dimosieyma-toy-bbc-gia-katapiesmeni-makedoniki-meionotita 
« Η στάση αυτή του BBC δεν θα πρέπει να μας ξενίζει. Το βρετανικό δίκτυο απλά εξέφρασε τις απόψεις και το σχέδιο του πρώην βρετανού διπλωμάτη “εκτελεστή” των βαλκανικών κρατών, Timothy Less.»  
https://www.pronews.gr/kosmos/valkania/753757_vvc-kai-o-diavoitos-ektelestis-timothy-less-shedio-edafikis-anaprosarmogis?fbclid=IwAR2SU-Cm7P9S_F89f7-f0ZiV 
Οι Εγγλέζοι ήθελαν τις Βαριές υπογραφές των Πρεσπών και τώρα στρώνουν την παγίδα. 
Όλοι οι  ανωτέρω ενδιαφερόμενοι των Βαλκανίων νοιάζονται όχι μόνο για αυτά αλλά και για την προεκλογική περίοδο που ανοίγει για τα καλά με την Σαρακοστή στην Ελλάδα. 
Και φυσικό  είναι να ρίχνουν λάδι στην φωτιά για να ανάψει για τα καλά. 
Έτσι μετά το κατάπτυστο και  θρασύτατο άρθρο του BBC η αντιπολίτευση ξιφουλκεί κατά της Ελληνικής Κυβέρνησης. 
Αλλά και η « φίλη»  Γερμανία δίνει τον δικό της τόνο στα τεκταινόμενα. 
« DW: Προβληματική η κατάσταση στην Ελλάδα -Φεύγουν οι νέοι, στενεύουν τα περιθώρια για τον Τσίπρα» 
Η κόντρα Μεγ Βρετανίας – Γερμανίας λόγω Brexit μεταφέρεται στην προεκλογική Μαρτιάτικη περίοδο της Ελλάδος, ενώ ο τούρκος καραδοκεί μέσα – έξω. 
Η κόντρα αυτή μεταφέρεται και στα υπόλοιπά Δυτικά Βαλκάνια πρελούδιο των οποίων είναι οι διαδηλώσεις στην Αλβανία και στην Σερβία. 
« Απτόητοι οι διαδηλωτές στη Σερβία- Επιμένουν για 12ο Σάββατο στο αίτημα για παραίτηση του Βούτσιτς» 
Λέτε να αφήσουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι  την Ελλάδα δίχως ταραχές και αναταράξεις;   
Μεγ. Αλβανία Vs  Μεγ. Σερβίας και την Ελλάδα την κατάντησαν παρακατιανή αλλά δεν ξέρουν … 
Δεν γνωρίζουν ότι οι δαιμονικές δολοπλοκίες τους θα σβηστούν με κρότο και  θα τους γκρεμιστούν  σαν  τα λουκούμια και τους  χαλβάδες. Σίγουρα όλα αυτά τα έβλεπε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και για αυτό επέμενε δια  το εύθραυστο που υπάρχει στα σύνορα της Βαλκανικής. 
Σας είπαμε στην αρχή « να αφήσουμε για λίγο τις προφητείες να ξεκουραστούν γιατί σε λίγο αναλαμβάνουν πνευματικό έργο.» 
Μέσα στην καταπόνηση μας  και τον χλευασμό της γεωπολιτικής ανάλυσης των τελευταίων ετών σύμφωνα με τις προφητείες και τις προρρήσεις των Αγίων Πατέρων που σήμερα προβληματίζει γνωρίσαμε χαριτωμένες ψυχούλες ανά την Ελλάδα.  
Τα λεγόμενα τους πολλές φορές γινόταν δροσοσταλίδες ανάτασης και παραμυθίας στους δύσκολους καιρούς μας. 
Μια τέτοια χαριτωμένη ψυχούλα προσευχής και ελεημοσύνης άνω των 90 ετών μας τηλεφώνησε την επ αύριο του μεγάλου συλλαλητηρίου (21 Ιανουαρίου )   που έγινε στην πλατεία Συντάγματος για την Μία , Μοναδική και Ελληνικοτάτη Μακεδονία μας και σχεδόν με κλάματα μας είπε  
«  δεν μπόρεσα να έρθω από το νησί στο συλλαλητήριο 
– το είδα από την τηλεόραση  
– η Παναγία είδε τα παιδάκια  που συμμετείχαν σε αυτό  και θα κάνει τα πάντα. 
– λίγη υπομονή ακόμα 
– είναι η τελευταία τους άνοιξη  
– ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΛΟΣ  βγήκε …»  
Κάτι γνώρισε η ψυχούλα αυτή, όπως και άλλες χαριτωμένες  ψυχούλες έλαβαν μήνυμα για τα αμέσως επερχόμενα τώρα. 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς  
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 triklopodia.gr