Πέμπτη, Φεβρουαρίου 7

Η μεγαλύτερη προδοσία του γένους των Ελλήνων σε καιρό ειρήνης συντελείται αυτές τις ώρες.

Δημήτρης Γιαννόπουλος

Η μεγαλύτερη προδοσία του γένους των Ελλήνων σε καιρό ειρήνης συντελείται αυτές τις ώρες.

Ακόμα και ο Καιρός εκδηλώνει την οργή του, αποτρέποντας την περαιτέρω κακοποίηση αγνών, αθώων πατριωτών και γυναικόπαιδων της Ελλάδας, που πνίγηκαν με τα ληγμένα τοξικά απόβλητα της «κοινοβουλευτικής» κοπροκρατίας.

Δε καταφέραμε τελικά να σώσουμε τη Μακεδονία, Ίωνα Δραγούμη!

Μας διέβαλαν, μας λοιδώρησαν, μας έβρισαν, μας κτύπησαν, μας εξαπάτησαν, μας εξαπέλυσαν οικονομική και δημογραφική γενοκτονία οι υπεράριθμοι συνειδητοί απόγονοι του Εφιάλτη και του Νενέκου.

Η Αιώνια Μακεδονία των Ελλήνων δικαιούται πλέον να εκδικηθεί σκληρά, όπως αξίζει σε όσους την πρόδωσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, φανερά ή στα μουλωχτά, με πράξεις ή παραλείψεις.

Πρίν δυό μέρες συναντήθηκα με τον Άδωνη Γεωργιάδη για να δώ αν μπορεί να κάνει κάτι για να σωθεί η χώρα, αυτός, ο τέως αρχαιολάτρης και εθνικιστής, ο νυν νούμερο 2 της Νέας Δημοκρατίας.

Παραίτηση Παυλόπουλου; 

Πρόταση μομφής; Παραίτηση βουλευτών; Αποχώρηση από τη Βουλή και καταγγελία πραξικοπήματος; Κάτι, τέλος πάντων, μήπως κερδίσουμε λίγο χρόνο.«Πιστεύεις ότι ο ξεσηκωμένος κόσμος θα σας αφήσει να πάτε ομαλά σε εκλογές μετά από τέτοιο ξεπούλημα της Μακεδονίας;» τον ρώτησα.«Μπα, μην το λες,» μου απάντησε. «Μέχρι τον Οκτώβριο που θα γίνουν οι εκλογές ο κόσμος θα το έχει ξεχάσει. Ήδη οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μικρή άνοδο του Σύριζα στη …βόρεια Ελλάδα».

 

Καλά, και το άρθρο 28 παρ.2;«Δεν ισχύει η παράγραφος 2, είναι η παράγραφος 1”, είπε ο Άδωνις-Σπυρίδων, βγάζοντας από το συρτάρι του γραφείου του το μπλε «τεφτέρι» του Συντάγματος, να μου το διαβάσει.

Άσε, ξέρουμε τι λέει το γράμμα… η «πίστη» που ορκιστήκατε πρέπει να αναφέρεται στο περιεχόμενο, την ουσία και το πνεύμα του Συντάγματος (που όμως έχετε ήδη καταπατήσει βάναυσα με τα Μνημόνια):Μόνο η Παράγραφος 2 του Άρθρου 28 μιλάει για ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ:

— «μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, αρμοδιότητες οργάνων διεθνών οργανισμών [σσ´: όπως είναι ο μεσολαβητης Μαθιου Νίμιτς του ΟΗΕ που συνέταξε την Συμφωνία των Πρεσπών και «παρέστη ως μάρτυρας σύμφωνα με τις αποφάσεις 817 και 845 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ»]

— για να ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ»!!!!

Δεν σας έχουν μάθει Συντακτικό και Γραμματική στο σχολείο για να βγάζετε νόημα σε σύνθετες προτάσεις, κύριε αρχαιολάγνε Άδωνι;Τι άλλο θέλετε ρε — αγράμματοι υποκριτές — να γράφει ένα Σύνταγμα που συντάχτηκε 43 χρόνια πρίν από τη Συμφωνία των Πρεσπών για να αναλάβετε τις ευθύνες σας, εφ’ όσον δεν είστε θρασίδειλοι Συνένοχοι του Αίματος;

Εκεί φτάσαμε λοιπόν.

Να χρησιμοποιούν οι ηγετίσκοι της Νέας Δημοκρατίας ως δικαιολογία απύθμενου κυνισμού την εφιαλτική «πρόβλεψη» του αρχιτέκτονα της Μακεδονικής Προδοσίας του 1992 «Σε 5-10 χρόνια αυτή η κουβέντα θα έχει ξεχαστεί»;

Και ταυτόχρονα ευτελίζουν, παραχαράσσουν και φαλκιδεύουν «κάθε λέξη και γράμμα του Συντάγματος».

Εκτός βεβαια από το άρθρο 120, που τους αφορά προσωπικά, για να κρύβονται πίσω από το πρόσχημα ότι δεν καταλύουν το Δημοκρατικό Πολίτευμα και το Σύνταγμα «με βίαια μέσα».

Αλλά αυτή τη φορά η Ιστορία θα γραφτεί από τους ηττημένους, γιατί το έγκλημα έχει μακριά ουρά που δεν περιορίζεται στο εσωτερικό της κατοχικής «Βουλής των Ελλήνων».

Το «διαπραγματευτικό πλαίσιο» που είχε συμφωνηθεί και υπογραφεί στα παρασκήνια με τη μεσολάβηση των Γερμανών, και ήταν εν γνώσει αυτών που συμμετείχαν στο Συμβούλιο των Αρχηγών Κομμάτων τον Απρίλιο του 1992, έχει ήδη διαρρεύσει από πολύ «έγκυρα» χείλη.

Το μόνο που απομένει είναι να δημοσιευτούν τα Πρακτικά εκείνου του Συμβουλίου για να επιβεβαιωθεί το ξεκίνημα της Μεγάλης Συμπαιγνίας Αθηνών και Σκοπίων σε βάρος του Ελληνικού Λαού.

Αυτό το «διαπραγματευτικό πλαίσιο» προέβλεπε πως τα Σκόπια θα υποχωρήσουν στο θέμα της επίσημης «σύνθετης ονομασίας» του κρατιδίου τους, για να πάρουν ως αντάλλαγμα από το κρατίδιο των Αθηνών τη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ» που επικαλούνταν παρανόμως από το 1943.Δηλαδή πήραν και έδωσαν αυτά ακριβώς που προβλέπει με απόλυτη λεκτική ακρίβεια και πανουργία η Συμφωνία των Πρεσπών!

Απλώς, τα Σκόπια έπρεπε να κάνουν υπομονή για 28 χρόνια, μέχρι να έρθει στην εξουσία το ελληνόφωνο κόμμα που θα υπέκυπτε πιο εύκολα στον εκβιασμό τους, με την υπόθεση της φυγάδευσης από στελέχη του ΚΚΕες των ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ από το Βουκουρέστι στα Σκόπια.

ΝΑΙ Ή ΟΧΙ, ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΖΙΑ;

Αυτό βεβαια σημαίνει πως κάθε διαπραγμάτευση με τους σφετεριστές τελειώνει με την αποκάλυψη των γεγονότων.Ας ονομαστούν οι Σκοπιανοί όπως θέλουν ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ Ή ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΠΛΗΝ 153 ΥΠΟΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ).Αυτά όλα θα γίνουν γνωστά προς πάσα κατεύθυνση.Και τότε να δούμε πόσο ομαλά θα κυλήσει η «μακρά προεκλογική περίοδος» που ετοιμάζει για τον Οκτώβριο το σημερινό «συνταγματικό τόξο» της Βουλής.

Στο μεταξύ, για τη συντριπτική πλειοψηφία των απλών, αγνών και χιλιοπροδομένων Ελλήνων δεν μένει παρά το Μονοπάτι των Θερμοπυλών.Αυτό που εγκωμιάζει ο Καβάφης για όσους το «έταξαν» στη ζωή τους:«Κι όταν είναι πτωχοί, παλ’ εις μικρόν γενναίοι, πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε, πάντοτε την αλήθειαν ομιλούντες, πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους.«Και περισσότερη τιμή τους πρέπει όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν) πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος, κ’ οι Μήδοι επιτέλους θα διαβούνε.»

Ο αληθινός Αγώνας για την Αιώνια Μακεδονία των Ελλήνων τώρα αρχίζει λοιπόν.

ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΔΟΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΔΙΔΑΞΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΕΡΔΗΘΕΙ! «ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ»!


Πηγή

  attikanea.