Γερουλάνος: Να ελευθερώσουμε τα πεζοδρόμια της Αθήνας--Το ότι το κέντρο κατάντησε γκέτο των κάθε λογής κακοποιών στοιχείων που κρατούν μαχαίρα μέρα μεσημέρι και Έλληνας δεν μπορεί να κυκλοφορήσει γι αυτό δεν έχεις τίποτα να πεις Γερουλάνε;;

ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ
Γερουλάνος: Να ελευθερώσουμε τα πεζοδρόμια της Αθήνας
«Θα κατεβάσουμε τα παρκαρισμένα μηχανάκια -και θα δημιουργήσουμε 10.000 θέσεις παρκαρίσματος γι' αυτά- αλλά και ό,τι άλλο εμποδίζει τη διέλευση των ανθρώπων» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοτικό ραδιοσταθμό «Αθήνα 9.84».


«Η Αθήνα είναι μια πόλη εχθρική στους πεζούς και αυτό οφείλουμε να το αλλάξουμε» είπε ο κ. Γερουλάνος. Επίσης, χαρακτήρισε λανθασμένη την ιδιωτικοποίηση της αποκομιδής των σκουπιδιών, επισημαίνοντας ότι «το 80% των σκουπιδιών τα οποία πετάμε στην Αθήνα είναι ανακυκλώσιμα και με ένα σοβαρό πρόγραμμα ανακύκλωσης θα μπορέσουμε να μειώσουμε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό αυτά τα άχρηστα υλικά τα οποία πετάμε. Εάν καταφέρουμε να κάνουμε ένα σοβαρό πρόγραμμα ανακύκλωσης, μαζί με τους ανθρώπους του δήμου, τότε θα καταφέρουμε να πετάμε περίπου το 1/5 των σκουπιδιών που πετάμε σήμερα, το οποίο είναι ένα εκπληκτικό νούμερο και θα δώσει πλούτο στον δήμο και στην πόλη».

Για συνεργασίες μεταξύ των παρατάξεων για τα θέματα του δήμου, είπε ότι «ιδεολογικά ο κ. Ηλιόπουλος κι εγώ είμαστε πιο κοντά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συνεργαστούμε και ανά ζευγάρια και οι τρεις μαζί. Και πιστεύω ότι το ζητούμενο των Αθηναίων δεν είναι να τρωγόμαστε σαν κοκόρια, αλλά πραγματικά να συνεργαστούμε. Και γι' αυτό με στενοχώρησε η επιστολή του κ. Μπακογιάννη, ο οποίος πέταξε την μπάλα στην εξέδρα, μας έλεγε ότι πρέπει να συναντηθούμε πρώτα με άλλους και μετά οι τρεις μας» στο θέμα των χώρων ελεγχόμενης χρήσης ναρκωτικών .

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα