Τρίτη, Φεβρουαρίου 19

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΟΙ … “ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ” ΡΟΤΣΙΛΝΤ…


Αφορμή για το παρόν άρθρο το χθεσινό εξαιρετικό άρθρο του Βασίλη Καπούλα,
Ο Ν.Τραμπ «αποκεφαλίζει» την «Λερναία Υδρα» του Τ.Σόρος: Ερχονται σαρωτικές αλλαγές στον πλανήτη & την Ελλάδα στο οποίο ουσιαστικά προαναγγέλλει τον ανοιχτό πλέον πόλεμο, που κήρυξε ο Τραμπ απέναντι στο Σόρος αλλά και (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;) στο Ρότσιλντ!
Ω, ναι! Γιατί, με ποιον νομίζουμε, ότι τα βάζει ουσιαστικά ο Τραμπ(ούκος), όταν θέλει, να ελέγξει τη FED, την οποία θεωρεί (και πολύ σωστά βεβαίως βεβαίως)
αιτία όλων των δεινών της αμερικανικής οικονομίας;
Ας εξηγήσουμε όμως ορισμένα πραγματάκια, για όσους δεν τα έχουν εμπεδώσει πλήρως! Και, ας ξεκινήσουμε από ποιους άλλους; Από τους διεθνείς τραπεζίτες Ρότσιλντ, για τους οποίους ο έβδομος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Andrew Jackson είχε πει:
“Είστε ένα κρησφύγετο οχιών. Σκοπεύω να σας εξοντώσω και μα το Θεό θα σας εξοντώσω. Αν οι άνθρωποι καταλάβαιναν το βαθμό αδικίας στα χρήματα και το τραπεζικό μας σύστημα, θα υπήρχε επανάσταση πριν ξημερώσει.” Στη συνέχεια βέβαια, παρ’ ολίγον, να φάει το κεφάλι του, αφού ακολούθησε μια (αποτυχημένη) απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, την οποία και πήρε πρέφα, αφού είχε πει στον αντιπρόεδρο του, Martin Van Buren:
“Η τράπεζα, κε Van Buren, προσπαθεί να με σκοτώσει.”
Και ξεκινώ ατάκα κι επί τόπου με όσα βασικά, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα, οφείλουμε, να γνωρίζουμε, αφού, όπως ανέφερα και σχετικά με τα πρωτόκολλα “η γνώση είναι δύναμη” και προσθέτω “όσο καλύτερα γνωρίζουμε τον εχθρό και τα σχέδιά του, τόσο ευκολότερα μπορούμε, να του θέσουμε φραγμούς και να τον αντιμετωπίσουμε”!
ΡΟΤΣΙΛΝΤ: Τι να πρωτοπεί κανείς για τους “κοσμοκράτορες” (τρομάρα τους!)εωσφοριστές, που έχουν αναλάβει μαζί με άλλες γνωστές και μη εξαιρετέες οικογένειες την εφαρμογή των Πρωτοκόλλων της Σιών (που δημοσιεύει αυτές τις μέρες η Τρικλοποδιά) και μέχρι στιγμής τα σχέδια τους δείχνουν, να πηγαίνουν κατ’ ευχήν (ή μάλλον κατά διαβόλου)!
α) Οι Ρότσιλντ βρίσκονται πίσω από τη Νέα Εποχή και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Βρίσκονται ακόμα πίσω από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ ενώ έχουν στα σκαριά τη Βορειοαμερικάνικη Ένωση και το Amero. ΄Ολες οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών (με πρώτη και καλύτερη τη CIA) είναι υπό τον έλεγχό τους ενώ, θα τολμούσαμε, να χαρακτηρίσουμε το ΝΑΤΟ ιδιωτικό τους στρατό!
β) Οι Ρότσιλντ μαζί και με άλλους “φιλάνθρωπους” τύπου Ροκφέλερ, Σόρος κλπ., κλπ. μέσω της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας, που ήδη υφίσταται στον πλανήτη έχουν διαμορφώσει μια χαοτική κατάσταση με πολέμους, τρομοκρατία, χρεοκοπίες κρατών και ιδιωτών, αποσταθεροποιήσεις χωρών, δολοφονίες ηγετών, που δεν πάνε με τα νερά τους, διαμελισμούς χωρών, διαλύσεις εθνών και φυσικά με αθρόα μετανάστευση με απώτερο σκοπό τη μετατροπή της ανθρωπότητας σε έναν αχταρμά άβουλων μαζών εύκολα διαχειρίσιμων, “υπανθρώπων” κατ’ αυτούς, σύμφωνα και με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI!
γ) Το φοβερό και τρομερό Ισλαμικό κράτος (ISIS = israeli intelligence service) είναι έργο δια χειρός Ρότσιλντ! Τυχαίο; Δε νομίζω, το ότι “ένας ήταν ο εχθρός, ο Χριστιανισμός”! Οι θηριωδίες των Τζιχαντιστών (σταυρώσεις, βιασμοί, αποκεφαλισμοί, ιεροσυλίες καταστροφές μνημείων κλπ.) φέρουν την υπογραφή των κοσμοκρατόρων! Τι λες τώρα!!!
δ) ΄Αμεσος στόχος τους η πολυδιαφημιζόμενη παγκοσμιοποίηση, δια της οποίας ευελπιστούν, να εγκαταστήσουν το δικό τους Παγκόσμιο Δικτάτορα, τον Αντίχριστο! Εφόσον όμως αυτό “δεν τους κάτσει”, τότε υπάρχει και plan b, ο Γ’ΠΠ! Και αν αυτός είναι και πυρηνικός τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς, γιατί με ένα σμπάρο πιστεύουν, ότι θα πετύχουν δυο τρυγόνια: Από τη μια ερχομό Αντιχρίστου και από την άλλη μείωση του πληθυσμού της γης κατά 6-6,5 δις, ώστε, να μπορούν, να τους κοντρολάρουν ευκολότερα!
ε) Αλλωστε, δε θα είναι και η πρώτη φορά! Λέγεται, ότι όλοι οι πόλεμοι από την εποχή του Ναπολέοντα και μετά οφείλονται σε αυτούς! Συνήθιζαν, να χρηματοδοτούν και τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές και αναλάμβαναν ακόμη και την ανοικοδόμηση μετά το τέλος των πολέμων! Και τα κέρδη έρρεαν άφθονα!
Πώς το γνωρίζουμε; Μα … τους κάρφωσε η ίδια τους η μάνα:
Η Guttle Schnapper (σύζυγος του Mayer Amschel) δήλωσε το 1849:
“Αν οι γιοι μου δεν ήθελαν πολέμους, δεν θα υπήρχε κανένας.”
(Κάνε μάνα, να δεις καλό!)
στ) Οι Ρότσιλντ κατέχουν την αμερικανική FED αλλά και την ευρωπαϊκή Ε.Κ.Τ.! ΄Οχι όμως μόνο αυτές αλλά και σχεδόν όλες οι Κεντρικές Τράπεζες των κρατών της Γης πλην ελαχίστων εξαιρέσεων! Και φυσικά εκδίδουν τόσο το ευρώ όσο και το δολάριο, επομένως έχουν « και το μαχαίρι και το πεπόνι» εφαρμόζοντας κατά γράμμα τη ρήση του Mayer Amschel Rothschild “Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του.” (Μόνο που τρώγοντας έρχεται η όρεξη και τώρα αποφάσισαν, να φτιάχνουν και τους νόμους!)
ζ) Ρότσιλντ και Ελλάδα:
Οι Ρότσιλντ συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην επαναστατημένη Ελλάδα το 1824, ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841.
Σήμερα:΄Οχι, ότι πιο πριν δε μας έκαναν κουμάντο αλλά με το τωρινό μα@@κιστήρι πλέον δεν κρατούν καν τα προσχήματα! Ο αγαπητός μας Αλέξης επισκέπτεται συχνά πυκνά το “αφεντικό” τόσο εντός Ελλάδας, στη βίλα του στην Κέρκυρα (Ναι, τρομάρα μας! ΄Εχουμε αυτήν την τιμή! Ελπίζω, να μη βυθιστεί ολόκληρο το νησί εξαιτίας του σε κανένα μελλοντικό σεισμό!) όσο και όπου γης πατρίς, για να πάρει live και γραπτώς τις οδηγίες για τις επόμενες προδοσίες, που έχει στα σκαριά!
Ως μαγαζί γωνία το Ελλάντα ενδιαφέρει ιδιαιτέρως το αφεντικό, αφού και γεωπολιτική – γεωστρατηγική θέση έχει και ορυκτό πλούτο! Αλλά εκτός των άλλων, η χώρα πρέπει, να οδηγηθεί στον αφελληνισμό με νέους κατοίκους τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, ώστε, να μην αντιστέκεται στην επιβολή της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας-Δικτατορίας. Γιατί, κακά τα ψέμματα, η ορθοδοξία αποτελεί γι’ αυτούς κόκκινο πανί!
Το ΔΝΤ ιδιοκτησίας Ρότσιλντ και οι λοιποί “θεσμοί” -τρομάρα τους!- κατά την πάγια τακτική των σιωνιστών (σύμφωνα πάντα και με τα πρωτόκολλα) μας δίνουν χαρτιά (ευρώ = κ@λόχαρτο κακής ποιότητας) και παίρνουν τον πραγματικό πλούτο της χώρας: γη, σπίτια, πολύτιμα μέταλλα και φυσικούς πόρους!!!
Και βέβαια όλοι οι επιτελείς των διαφόρων οργάνων της Ε.Ε. είναι υπάλληλοι και ορντινάντσες του Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Τι λες τώρα!!!
Αυτά τα ολίγα για σήμερα! ΄Ετσι, για να γνωρίζουμε τον πραγματικό εχθρό! Αύριο έπεται συνέχεια, γιατί το θέμα έχει πολύ ψωμί και πολλές παραμέτρους και καλά είναι, να μην τρώμε το κουτόχορτο, που μας ταϊζουν τα βοθροκάναλα, που … όλως τυχαίως, μη νομίζετε… και αυτά κατά το 90% παγκοσμίως, στους κοσμοκράτορες ανήκουν! Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!