Παρασκευή, Φεβρουαρίου 15

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΦΥΛΑΞΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΧΑΛΕΠΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΤΗΣΑΣΘΑΙ.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ  ΤΟ ΦΥΛΑΞΑΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΧΑΛΕΠΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΤΗΣΑΣΘΑΙ.
ΨΗΦΖΟΥΜΕ ΝΔ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. (ο οποίος αν δεν πάρει αυτοδυναμία θα είναι γιατί χάνει ΝΔκρατες, με τη συμπεριφορά του)
Τον Μπογδανο τον διέγραψε ο Μητσοτάκης; Νόμος. Όσο πιο ανελεύθερος και υποκριτής είσαι, τόσο πιο εύκολα γίνεσαι πολιτικός και γλίτσας δημοσιογράφος. Σαν τον Γιάννη Λοβερδο
που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ για να ρίξει τον Σαμαρά. Μαυρίστε τον συμφεροντολόγο. Λέει μόνο ψέματα. Αν έχεις το θάρρος της γνώμης σου μαχαίρι. Μητσοτάκη συνελθε λίγο ,γιατι δε θα έχεις διάρκεια. Τον ανιψιό τον άχρηστο που τον έχουμε σπουδάσει , τον έχουμε ακριβοπληρώσει , με τη προβληματική ψυχολογία που φαίνεται στο πρόσωπο του, αυτόν που παινεύει τους αριστερούς και τρώει απτους φιλελευθέρους, αυτόν που δεν μπορεί να φτιάξει την προσωπική τους ζωή και που εκμεταλλεύτηκε μια δολοφονία και ονόματα για να ζήσει , αυτόν τον αγκαλιάζεις όσες αρλούμπες και να πει . Εχει προνόμια αυτός; Με τα δικά μας χρηματα; Την αδελφή σου επίσης όταν ψήφισε τον νόμο για τις υιοθεσίες των ομόφυλων, όταν ξέχασε να δηλωσει το εκατομμύριο, όταν το απόγευμα του δημοψηφίσματος πηγε να συναντήσει τον Τσιρπα και τωρα σας κακοφαίνεται που ο Κουφοντινας κάνει βόλτες. Δεν το ξερατε; Εδώ το ξέραμε εμείς και το λέγαμε ότι θα αδειάσουν οι φυλακες απτο 15. Το ξερατε. Κοψε την πλακα. Μάθε να μη κάνες τον παντοδύναμο και να μην εκμεταλλεύεσαι το ότι θέλουμε να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχνα την οικογένεια σου που εχει φέρει πολλά δεινά στη χώρα για το συμφέρον της. Όποιον σε συμφέρει τον δικαιολογείς. Είσαι υπάλληλος μας και να μάθεις να ακούς τους ΝΔκρατες. Σου έχουμε δώσει αρκετα και σε να για να σπουδάσεις(ολα με κρατικά χρηματα τα έχετε κάνει, δεν είναι όλοι οι πολιτικοί έτσι. Κατάλαβες) μη το παίζεις τώρα ότι θα κόβεις κεφάλια, γιατί θα τις φας τις σφαλιάρες σου όταν φεύγουν ΝΔ κρατες, και θα παρακαλάς για σχηματισμό κυβέρνησης. Κράτα τους δικούς σου πρώτα και μην ακούς τους αυλοκόλακες που θέλουν μισθό Βουλης. Εμείς που δεν μας ενδιαφέρει να σε γλείψουμε σου κρούουμε τον κώδωνα.
.zougla.gr/blog