Παρασκευή, Φεβρουαρίου 8

Ενημερωτικό έγγραφο της τουρκικής ΜΙΤ Νίκο, που παίρνουμε κάθε πρωί, όλοι οι τούρκοι εμιγκρέδες στην ΕΕ...


"Χάλια" με κάνανε, πρωϊ-πρωϊ, οι τουρκαλάδες στο γειτονικό καφέ.
Εγκάρδιες χειραψίες, καλημέρες στα γαλλικά και στα τούρκικα και "σπρωξίδι" μεταξύ τους, για το ποιός θα με κεράσει το πρωϊνό εσπρεσσάκι.
Τι έγινε ρε παιδιά, τους είπα, γιατί τόση χαρά.
Ε πως, μου απάντησαν, δεν είδες Τσίπρας-Ερντογάν φίλοι. Τον άφησε να πάει στη Χάλκη και είπε πως θα την ξανανοίξει, υποσχέθηκαν και οι δύο να σέβονται μειονότητες και θρησκευτικές ελευθερίες σε Ελλάδα και Τουρκια, η Εμινέ με την Περιστέρα γίνανε κολλητές και μόνο "σχέση" δεν κάνανε και το κυριότερο ο Τσίπρας συμφώνησε να... μην παρενοχλούνται τα τουρκικά πολεμικά που πετάνε στο Αιγαίο.
Θά έχουμε ειρήνη Νίκο, ειρήνη, καταλαβαίνεις.
Για σταθείτε ρε...
Υπήρχε περίπτωση νά έχουμε πόλεμο?
Ε πως, αυτά είπε εμπιστευτικά ο Ερντογάν στον Τσίπρα.
Εμείς, του είπε, είμαστε 80 εκατομμύρια αφιονισμένοι, έχουμε στρατιωτική υπεροπλία κι' εσείς είσαστε σκάρτα 10 εκατομμύρια, το 80% των οποίων είναι κωλόγεροι συνταξιούχοι και νεανίες φραπεδόμαγκες, που έχουνε πάρει αναβολή από το στρατό και δεν έχουν πιάσει ποτέ τους όπλο.
Εμείς, είπε ο Ερντογάν στον Τσίπρα, άμα γουστάρουμε, μέσα σε πέντε λεπτά και προτού φθάσουν τα ελληνικά Μιράζ, έχουμε κάνει απόβαση στην Κώ και την έχουμε καταλάβει, σε περίπτωση που θιχθούν τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας στο νησί.
Ασε που μπορεί να απαιτήσουμε και αναγνώριση της Μουσουλμανικής Μειονότητας στη Θράκη ως τουρκική, όπως άλλωστε έχει αποφασίσει και το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου, αλλιώς θα αμολύσουμε το μισό εκατομμύριο λάθρο πακιστανούς και αφγανούς πού έχουμε μαζέψει κοντά στην Αδριανούπολη και θα σας φάνε με τα σκατά, ολοζώντανους.
Και ο δικός μας τι είπε ρε, τους ρώτησα.
Σαν τι μπορούσε να πεί?
Δέχθηκε τα πάντα, μέχρι και συνεκμετάλλευση των πετρελαίων στο Αιγαίο.
Πάτε καλά ρε, ποιός τα λέει αυτά, ρώτησα
Ενημερωτικό έγγραφο της τουρκικής ΜΙΤ Νίκο, που παίρνουμε κάθε πρωί, όλοι οι τούρκοι εμιγκρέδες στην ΕΕ, που με την άδεια της βρισκόμαστε εδώ και κονομάμε και δεν έχουμε καμία διάθεση να γυρίσουμε πίσω.
Ούτε που το άγγιξα το εσπρεσσάκι, πήρα ένα ουϊσκυ και βγήκα να το πιώ στο κρύο, μπας και συνέλθω...
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com