Πέμπτη, Φεβρουαρίου 7

ΚΟΜΜΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ...-Καμμένος σε Παπαχριστόπουλο: Παραίτηση πριν την ψηφοφορία για ΝΑΤΟ ή διαγράφεσαι-Για να μη τη χρεωθεί η ΑΝΕΛ .....

ΠΑΝΟ ΠΕΤΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....
Καμμένος σε Παπαχριστόπουλο: Παραίτηση πριν την ψηφοφορία για ΝΑΤΟ ή διαγράφεσαι
Τελεσίγραφα... μοίρασε ο Πάνος Καμμένος μετά τη σύντομη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ. Βγαίνοντας από τη συνεδρίαση δήλωσε πως αν ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος δεν παραδώσει την έδρα αύριο το πρωί, πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Ολομέλειας για την εισδοχή της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ θα τον διαγράψει.
Τελεσίγραφο όμως έστειλε και προς την πλευρά του Τέρενς Κουίκ, υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τον Απόδημο Ελληνισμό -με το ρεκόρ ταξιδιών στο εξωτερικό-, πως θα πρέπει να επιλέξει αν θα γίνει κι αυτός αποστάτης, για να μπει στην "κυβέρνηση αποστατών". 
Υπενθυμίζεται στην περίπτωση παραίτησης του Θ. Παπαχριστόπουλου την έδρα του καταλαμβάνει ο κ. Κουίκ ο οποίος όμως είναι "στα μαχαίρια' με τον Πάνο Καμμένο γιατί, δεν τον είχε προτείνει για υπουργοποίηση.
Εν τω μεταξύ ο κ. Παπαχριστόπουλος έχει υποσχεθεί στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να παραδώσει την έδρα "αφού ψηφίσει το Πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ". Την εν λόγω παράκληση έκανε ο κ. Βούτσης "για λόγους ευταξίας των πραγμάτων στη Βουλή". 
Η παραίτηση Παπαχριστόπουλου με δεδομένο πως δεν θα μείνει στους ΑΝΕΛ ο Τέρενς Κουίκ σημαίνει σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής και διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τους.
ΑΠΟ-capital.gr